Titeket idegesit, ha egy pár a strandon/medencében nyalja-falja egymást?
22-es voltam (hacsak időközben nem törölték a választ)
sose értettem, akik nyilvános helyen csinálják ezt. én nem tudnám, ehhez édeskettes kell. valaki elmagyarázhatná, mi a jó abban ha sok ember jelenlétében teszik ezt, mert nagyon nem értem.
21-es és 22-es voltam, köszönöm mindenkinek a kedves felpontozást. én nem vagyok foglalt mert elcseszték az életem és a "véletlen" miatt nem sikerült csak még öngyilkosnak lennem. namármost az ilyen magamfajta embereket a társadalom és a pszichológusok, pszichiáterek is nagyívben letojják, és a foglalt nyalifali embereket is csak az érdekli h nekik jó legyen, h ennyi tolerncia nincs bennük h erre gondoljanak h más öngyilkosságát akadályozzák meg azzal h nem csak az élvezkedésen jár az eszük.
kulturáltan, normálisan fogalmaztam, nem? akkor nem kell törölni ezt sem, gondolom.
ja, és a csodás társadalom, liberalizmus stb. miatt sok más embernek is elcseszték az életét, és rájuk is lehet hasonló hatással az ilyesmi mint rám, de senki ne legyen rájuk tekintettel, véletlenül se, csak az a fontos h mások nagyon jól érezzék magukat.
Tolerancia, együttérzés-ezekre sajna manapság nemigen számíthatsz, Előző...morális értelemben /is / csúszik lefelé a társadalom.
Sajnálom, hogy rossz dolgok történtek Veled.
mi is csinaltuk a pasimmal medenceben!!senki se vette eszre!!nem mindenki "cuppog"!!-(meglehetos hulye kifejezes ra)-
-eppen a kulonlegessege a helynek ami izgato az egeszben!!
(28L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!