Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Titeket idegesit, ha egy pár...

Titeket idegesit, ha egy pár a strandon/medencében nyalja-falja egymást?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 17:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
79%
Most miért kellett törölni innen a válaszomat? Igen, annyira gyűlölöm az ilyen embereket, h ott egymás előtt, egymás szeme láttára szívesen nyomkodnám őket víz alá hosszabb időre. Miért kéne elnéznem, ha utálom ezt a látványt? És nem illik. Nem lehet mindig csak simogatni az embert h szegény, hát nem tudja, nem illik, de hát nem baj. én utálom ezt és felvállalom a gyűlöletemet mások iránt. tudom, nem szép dolog, de vállalom, nem dicsekszem vele, de akkor is ez van. pontozzatok le, de aki jelentette a válaszom, amit töröltek, az írhatna privátot, elbeszélgetnék vele, normálisan, de gondolom, ezt elképzelhetetlennek tartja.
2012. júl. 26. 01:40
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

22-es voltam (hacsak időközben nem törölték a választ)

sose értettem, akik nyilvános helyen csinálják ezt. én nem tudnám, ehhez édeskettes kell. valaki elmagyarázhatná, mi a jó abban ha sok ember jelenlétében teszik ezt, mert nagyon nem értem.

2012. júl. 26. 01:42
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Biztos olyan töröltette a válaszod, aki maga is aktívan "űzi ezt a sportot" / mármint a nyilvános helyen történő nyalifalit /.
2012. júl. 26. 11:46
 24/34 anonim ***** válasza:
61%
Engem zavar, vannak dolgok, amik nem nagyközönség elé valók. (foglalt vagyok, és nem irigy)
2012. júl. 26. 12:34
 25/34 anonim ***** válasza:
67%

21-es és 22-es voltam, köszönöm mindenkinek a kedves felpontozást. én nem vagyok foglalt mert elcseszték az életem és a "véletlen" miatt nem sikerült csak még öngyilkosnak lennem. namármost az ilyen magamfajta embereket a társadalom és a pszichológusok, pszichiáterek is nagyívben letojják, és a foglalt nyalifali embereket is csak az érdekli h nekik jó legyen, h ennyi tolerncia nincs bennük h erre gondoljanak h más öngyilkosságát akadályozzák meg azzal h nem csak az élvezkedésen jár az eszük.

kulturáltan, normálisan fogalmaztam, nem? akkor nem kell törölni ezt sem, gondolom.

ja, és a csodás társadalom, liberalizmus stb. miatt sok más embernek is elcseszték az életét, és rájuk is lehet hasonló hatással az ilyesmi mint rám, de senki ne legyen rájuk tekintettel, véletlenül se, csak az a fontos h mások nagyon jól érezzék magukat.

2012. júl. 27. 17:00
 26/34 anonim ***** válasza:

Tolerancia, együttérzés-ezekre sajna manapság nemigen számíthatsz, Előző...morális értelemben /is / csúszik lefelé a társadalom.

Sajnálom, hogy rossz dolgok történtek Veled.

2012. júl. 27. 19:18
 27/34 anonim ***** válasza:
26-os, köszönöm. ha gondolod írhatnál privátot...
2012. júl. 27. 19:34
 28/34 anonim ***** válasza:
21%
Engem inkább a bömbölő gyerekek zavarnak. Tudom, hogy le leszek pontozva, de azokat kéne először kitakarítani a medencéből anyukástól együtt. Igazából a nyalifali annyira nem zavar, ha nem konkrétan mellettem csinálják, és nem okoznak galibát (szeméremsértés, elállják az utat, feltartják a sort). Igazából némelyik még aranyos is, és ha ránk jön, mi is csináljuk párommal. Ma is mentünk egy kört a ceglédi aquaparkba egy kört csókolózva, és senkit sem zavartunk szerintem...
2012. júl. 31. 00:03
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
engem is zavar, ha nagy a tömeg, mondjuk buszon és ott szürcsölnek, meg ha társaságba vagyok, akkor is :S oké néha nem zavar ha megcsókolják egymást, de 2 percenként? amikor nekem volt barátom én nem szerettem volna minden percbe a szájába lenni. biztos nevelés kérdése is. volt egyszer, hogy a buszon voltam reggel, és egy pár kávét ivott, de úgy hogy elsőnek a egyik utána meg a másik kiiszürcsőlte a szájából:S na hát ez megragadt, olyan undi volt XD
2012. aug. 10. 22:54
 30/34 anonim ***** válasza:
23%

mi is csinaltuk a pasimmal medenceben!!senki se vette eszre!!nem mindenki "cuppog"!!-(meglehetos hulye kifejezes ra)-

-eppen a kulonlegessege a helynek ami izgato az egeszben!!

(28L)

2013. márc. 18. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!