Velem a franciatanárom utáltatta meg a franciákat, pedig előtte nem volt velük bajom.
A folyamatos szívatásával, az órák alatti megalázásokkal úgy megutáltam a francia nyelvet, és minden mást is, ami a franciákhoz kapcsolódik, hogy ez szerintem már maradni is fog így.
Szia!:)
Én se értem..... általában, akiket megkérdezek, azt mondják hogy azért utálják őket, mert az összes egy nagy bunkó paraszt. -.-
De szerintem nem! Én személy szerint nagyon bírom őket (szintén saját tapasztalat). Meg olyanokat is hallottam már, hogy azért, mert a történelemben is olyanokat tettek, soha nem segítettek senkinek, mindig csak nagyzoltak, de őket kellett kisegíteni.
Engem ez NEM érdekel. Én úgy vagyok vele, hogy a történelem az történelem.....elmúlt, ennyi....:D
Úgyhogy szó, ami szó, én nem utálom őket, sőt! Tisztelem, bírom őket is és a nyelvüket is!....:)
Egyébként a franciákat nagyon sok nemzet utálja.
Én csak a Párizsiakat nem szeretem.Tényleg bunkók és nem hajlandóan angolul megszólalni még ha tudnak akkor se.
Franciaország más részein kedvesek a franciák.
Nekem sem szimpatikusak. Beképzelt, nacionalista, felfuvalkodott nép. Ha tudnak is idegen nyelven, akkor sem szólalnak meg a kedvedért, juszt se, ha nem beszélsz franciául. Ha tudsz is, az sem mindegy, mennyire, érzékenyek rá, ahogy ejted a nyelvüket.
A sanzon zenéjük a másik fele, az se tetszik.
Franciaországba még turistaként se mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!