Mit lehet tenni, ha kibírhatatlan, hangoskodó család lakik a telkünk szomszédságában?
Sajnállak benneteket.
De igazából ma Magyarországon nincs olyan szerv,hatóság,aki nektek ebben tudna segíteni.
Az önkorminál is csak húzogatják a szájukat ha ilyen van,rendőrségen is. Sajna senki nem akar ilyenben nektek beavatkozni/segíteni.
Az a baj, hogy a rendőrség sem avatkozik közbe, mert hangoskodni nem bűncselekmény, max. éjszaka.
Nekünk a szomszédunk volt ilyen, de csak egy rövid ideig, ő a lakodalmas zenét hallgatott hangosan, hogy az udvaron is hallja. Én kivittem két hangfalat a házuk felé fordítva, majd bekapcsoltam full hangerőn ordibálós metál zenét kb. fél órára. Értett belőle a szomszéd.
Igen, sejtettem, hogy sok mindent nem lehet tenni, főleg, hogy gyerekek. Mindenki azt mondja, hogy természetes dolog :-( De akkor sem ennyire. Hangfallal mi is próbálkoztunk korábban, lehet újra elő kell venni. Elköltözni, hát életünk munkája ez a családi ház, szóval nem valószínű.
Az a vicces, hogy ők jelentettek fel minket, mikor ideköltöztek, hogy a saját kertünkben miért nincs megkötve a kutyánk...és ezzel kezdték a kapcsolatot, semmi bemutatkozás csak azonnal feljelentés, kihívtak rendőrt, önkormányzattól embert és állatorvost is. Nem kell mondanom, hogy nekünk adtak igazat, hogy nem kell megkötni a kutyát. Lehet levelet kellene írni nekik, hogy valahogy próbáljunk meg közösen egymás mellett írni. De nem tudom felfognák-e...
Múltkor nagymamájuk vigyázott rájuk gyik délután, nem kell mondanom, hogy ő is teljesen kiborult miattuk. Azért az elég fura, ha már a saját családtagjaik is sírnak idegességükben, hogy viselkedjenek normálisabban :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!