Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért jó ruhában fürdeni?

Miért jó ruhában fürdeni?

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 18. 22:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, de ez a muszlim "fürdőruha" annyival jobb, hogy nem nedvszívó, a vízben tartózkodásra készült eleve.
2012. júl. 19. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Népcsoportoktól függetlenül írom.Imádom a vizet,de nekem az magas hogy emberek előtt szinte meztelenül,olyan öltözékben legyek,amit naponta hordok a ruha alatt.Nem megyek soha többek közt ezért sem fizetős strandra.

Szerintem ezért vannak utcai vagy annak tűnő ruhában.Lehet ott átöltöztek tisztába.Legszívesebben burkinit vennék,ha találnék valahol.24

2012. júl. 19. 19:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Legalább kimossák azt is.
2012. júl. 21. 21:22
 14/16 moskow válasza:
siman a buli kedveert,vagy mert jo erzes,vagy mert nem akarom,h le egjek a napon,en is szoktam.de csak ahol lehet!
2016. aug. 14. 16:09
 15/16 anonim válasza:
Azért mennek ruhába a vízbe mert követik a hagyományt. Ugyanis az a szokás hogy a lányok nem mutogathatják magukat ilyen merészen. És ez nem azért van mert nem akarnak venni fürdőruhát, hanem azért mert követik a hagyományt! Ezt nem tudom miért nem lehet megérteni egyeseknek. Sok magyar azt hiszi azért mert igénytelenek. Egészen egyszerűen csak nem akarják magukat mutogatni mert nem illik!!
2022. jún. 28. 21:59
 16/16 anonim válasza:

Kerdes inkab az mi ertelme van levetkozni. A termeszetben cipo kell mert nem szeretnek bele lepni valamibe. Pólo kell hogy ne egjek le. Es hat valami nadrag is szukszeges.

A modern tarsadalom jonak tartsa azt hogy levetkoznek mutogassak feszes hasukat de amugy semmi ertelme nincs ruha nelkul furdeni. Ruhaban nincs tobb bacilus mint a testen. Es ha nem kimondodat piszkos ami beszenyezi a strand vizet akkor szerintem teljesen rendbe van.

Oszinten hany ember zuhanyzik medencezes elot.

2022. szept. 25. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!