ruhában fürdeni ősi román szokás. ahogy a mondás is tartja.
nos, azért mert lusták venni a teszkóban egy 2000ftos fürdőruhát, mivel azt a pénzt inkább elcseszik piára meg cigire.
sztem is undorító igénytelen dolog. azzal takaróznak, h náluk ez a szokás. ezt a szokást gyakorolják inkább valami elhagyatott bányatavon, ne az igényes embereknek fenntartott strandokon. jobb lenne több helyen bevezetni a face kontrollt...
Én akkor fürödtem pólóban a Balatonban, mikor az üdülés első napján leégett a vállam és környéke.
a romák szerintem nem ezért :)
Lehet, hogy nincs kedvük fürdőrucira költeni.
Szokás kérdése igazából. Nekem volt egy cigány kollégám még régen, ő meg a felesége eléggé hagyománykövetőek voltak, és ő mesélt ilyeneket, hogy a felesége nem járhat sem nadrágban, sem rövid szoknyában, szóval semmi olyanban, amiből kilátszik a lába, vagy látszanak a körvonalai. Más kérdés, hogy aki ilyen szokásokat követ, az normális esetben nem jár strandra. Ezt csak azért írtam le, mert ha nem emiatt a szokás miatt lenne ez, akkor nem csak a nőkre lenne panasz, akkor a férfiak is ugyanezt megcsinálnák.
Különben nem védeni akarom ezeket a nőket, mert én sem tartom ezt jó dolognak, de nagyon sok férfi meg utcai sortban megy bele a medencébe, ami olyan anyagból van, amiből a fürdőgatyákat is csinálják, csak az nem is tűnik fel senkinek. Szerintem a fentiek közül egyik sem helyénvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!