Milyen ruhában illik menni a Magyar Nemzeti Operába?
Még sosem voltam, úgyh nem tudom... fiú gondolom fekete öltöny, de lány? Elég a színházas cucc, v vmi estélyiben szoktak? v a kettő között vhol :D? Na értitek...
Köszi
Elég egy sima alkalmi ruha. Szinte senki nem szokott estélyiben menni, ez csak ilyen urban legend, illetve régebben valóban így volt, de akkor egy sima esti összejövetelhez is estélyit húztak. Ma már ez nem így van.
Színházas cuccban tökéletes leszel. Egyébként nekem a múltkor úgy jött ki a lépés, hogy túlóráztam (még szerencse, hogy valami isteni sugallat hatására reggel beraktam a táskámba a jegyeket), úgyhogy farmerben és pulcsiban mentem, egy rosszalló pillantást kaptam csak, de azt is egy sznob libától, aki pont mellettem ült, és baromi menőnek érezte magát, hogy a szünetben mindenkit kritizált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!