A Nemzeti Színházban illetlenség pánt nélküli ruhát felvenni?
Mai világban már ritka, ha valahol írott szabályok vannak az öltözékre! Színházban nincs ilyen.
Ha az Operabálba mentél volna, na ott azt hiszem vannak előírások, hogy férfiaknak frakk és nőknek estélyi (pontosan nem tudom), de ugye ez a bál elmarad. :-)
Nemzetibe elég, ha elegáns vagy!
A váll lefedettség és a szoknyahossz inkább már egyéni ízlés kérdése. Max csúnyán néznek rád az öreg nénik és irigyen a csúnya lányok. :-)
De, tudom! Tudom, hogy vannak írtalan szabályok, ezért beszéltem csak az írottról. Az utolsó két mondattal pedig utaltam az íratlanra. Így már érthető?
(Egész biztosan hülyén érezném magam egy színházban pucér vállakkal. És miniszoknyában is. Főképp miniszoknyában pucér vállakkal. Máshova is szökőévente 0,25-ször öltözök így.
De sokakat ez nem zavar. Még mindig jobb egy elegáns miniruha, mintha valaki koszos és szakad farmerben, kopott ingben jelenik meg.
Mindkettő jellemző manapság. Nem jó, de ez van. Emiatt nem fognak a bejáratnál visszafordítani a jegyszedő nénik. A Kérdező azt kérdezte, hogy "tilos"-e... Nem, nem tilos, csak inkább kínos, na.)
a színházbaN mindent illetlenség felvenni. színházbA meg jó az is max veszl vmi sálat vagy ilyesmi :)
(nem kötekedni akartam ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!