Ⱳhite ßelle kérdése:
Másokat is zavar ez a "hallod"-ozás?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon igénytelen...2012. júl. 14. 19:21
11/18 A kérdező kommentje:
Filter?
2012. júl. 14. 19:41
12/18 anonim válasza:
Szűrő. Azonnal tudod, ki nem pálya.
13/18 anonim válasza:
Én eleinte azt hittem, hogy azért mondják, hogy "hallod?" mert már korábban kérdeztek valamit, csak nem hallottam. Jó, akkor még gyerek voltam :)
De amúgy nekem sem tetszik, ha valaki így szólít meg.
14/18 anonim válasza:
Engem is zavar. Ennél már csak a "figyu" rosszabb (na, ezt sem írtam még le soha :D). Ha már mindenáron fel akarják hívni valaki figyelmét, akkor miért nem lehet a nevén szólítani az illetőt?
15/18 anonim válasza:
azonnali megerősítés
bizonytalan ember szava járása
16/18 anonim válasza:
Ennél már csak a "he... he... he... helikopter" az idegesítőbb.
17/18 anonim válasza:
én arra lennék kíváncsi, hogy ez miért/hogyan alakult ki, sajnos én is használom és még a "hát"-ot hozzáteszem "hát hallod..." egyébként engem is idegesít, hogy használom! :S:D
18/18 anonim válasza:
Engem nem zavar, én is sokat használom, ami viszont tényleg igénytelen az a "g*ci" szinte minden szó után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!