Most ezért adnám át a helyemet a buszon? Ti átszoktátok?
Csak akkor állok fel ha ismerősnek kell átadnia helyet, vagy rokonnak. Idegeneknek nem. Mégpedig egy rossz tapasztalat miatt : Tele volt a busz mozdulni alig lehetett ráadásul meleg is volt, én akkor pont úgy alakault, hogy álltam mögöttem 3-4 vén nyanya tápászkodott, kapaszkodtak trécseltek. Aztán félúton csak úgy hirtelen a semmiből az egyik elkezdett kiabálni, hogy a fiatalok egész nap csak bsznak meg nem csinálnak semmit meg a kedvencem az, hogy NEM ÜLTEK ELEGET AZ ISKOLÁBAN? Mikor ezt meghallom áh, ha ő most járna iskolába azt se tudná elmondani mennyi a 2 a négyzeten (90%a az öregeknek száz, hogy nem) meg mellesleg lehet az ő idejében suliba csak ülni jártak de én tanulok hogy utána majd az én pézemből levonják neki a zsíros kis nyugdiját. Mikor ezt elmondtam neki következő megállónál hamar távozott. Minek ilyen tahók az öregek? ÉN TUDOM MI A BAJUK :D Hogy nekünk már nem kell háborús fenyegetésekkel együtt élnünk, orosz elnyomással és ez fáj ekik, hogy nekünk sokkal "kényelmesebb" gyermekkorunk volt.
Mellesleg :D
16/F
Bocsánat akkor válaszoló csak már fáradt voltam :)
Aha a stílusom :D Oké én csak kimondom amit gondolok. Mellesleg mire én, sőt mire a már a szüleim odaérek nem lesz nyugdíj úgyhogy a mostani öregek tegyék össze a két kezüket, hogy nekik még van.
kérdező, maximálisan igazad van!
azt azért megfigyeltétek, hogy a nyugdíjasok nagy része a kettes ülésnél kívülre ül? és berakja a táskát maga mellé? és ha fullon van a busz, akkor sem takarodik arrébb.. tisztelet a kivételnek.. (1%)
én akiknek átadom a helyem, azok a terhes nők, vagy akik alig bírnak menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!