Most ezért adnám át a helyemet a buszon? Ti átszoktátok?
Csak akkor állok fel ha ismerősnek kell átadnia helyet, vagy rokonnak. Idegeneknek nem. Mégpedig egy rossz tapasztalat miatt : Tele volt a busz mozdulni alig lehetett ráadásul meleg is volt, én akkor pont úgy alakault, hogy álltam mögöttem 3-4 vén nyanya tápászkodott, kapaszkodtak trécseltek. Aztán félúton csak úgy hirtelen a semmiből az egyik elkezdett kiabálni, hogy a fiatalok egész nap csak bsznak meg nem csinálnak semmit meg a kedvencem az, hogy NEM ÜLTEK ELEGET AZ ISKOLÁBAN? Mikor ezt meghallom áh, ha ő most járna iskolába azt se tudná elmondani mennyi a 2 a négyzeten (90%a az öregeknek száz, hogy nem) meg mellesleg lehet az ő idejében suliba csak ülni jártak de én tanulok hogy utána majd az én pézemből levonják neki a zsíros kis nyugdiját. Mikor ezt elmondtam neki következő megállónál hamar távozott. Minek ilyen tahók az öregek? ÉN TUDOM MI A BAJUK :D Hogy nekünk már nem kell háborús fenyegetésekkel együtt élnünk, orosz elnyomással és ez fáj ekik, hogy nekünk sokkal "kényelmesebb" gyermekkorunk volt.
Mellesleg :D
16/F
Te vagy a tahó! Nektek valóban kényelmesebb gyerekkorotok van,mert a szüleitek mindent a feneketek alá tolnak! Nem kell iskola után még otthon is segítenek pl. fát vágni.
Az öregek pedig jobban tudják,hogy mennyi a 2 a négyzeten,min a mai fiatalok többsége.
Az pedig nem igaz,hogy a nyugdíjak "zsírosak". A többségnek 50-60.000.-,kevésnek éri el a 100.000.-et.
Ledolgozták az életüket,azért,hogy te most kényelmesen élhess.
Lelketlen vagy és intelligencia-hiányos. Erre még a 16 éved sem mentség. Egyszerűen rossz minőségű ember vagy. Hogy "ők" nem tanultak az iskolában? Te ezt nem tudod érzékelni, mert nincs összehasonlítási alapod, de az a generáció, amelyről fröcsögsz, igazi követelményeknek kellett, hogy megfeleljen és valódi tudást, műveltséget szerzett. TE tanulsz??? Nem a te hibád ugyan, hogy siralmas az oktatás színvonala, de a legtöbbetek még így is a "léc alatt" szaladgál. A nyugdíjakkal kapcsolatban pedig nyugodj meg: nem a "te pénzedből" (vagy máséból) fizetik ezeket az ellátásokat. A mai jogosultak egész életükben fizették a járulékot - más kérdés, hogy a Kádár-rendszer bevonta ezt a pénzt a költségvetésbe..és elköltötte - másra. Elpazarolta, felélte. Arra fordította, többek között, hogy - esetleg a szüleidnek - odatoljon ingyen egy panellakást (és ez még hagyján! - de ezer más ostobaságra herdálta el.)
Szóval: ha így folytatod, nem lesz belőled a világon semmi, csak egy önző, gyűlölködő, lúzer proli. Félek, hogy nem fogod kinőni ezt a beléd programozott kíméletlenséget.
Nekem sok mindentől függ, hogy átadom-e a helyem. Inkább csak a nagyon időseknek szoktam, vagy aki bottal van stb. Három negatív tapasztalat:
Ültem a buszon, nem volt idősebb. Mellettem egy 40 év körüli csinos nő állt. Elkezdett fennhangon beszélni, hogy miért nem adjuk át a helyünket (22 éves vagyok...)
Szintén ültem, megint nem volt idős ember a buszon. Mikor szálltunk le a mellettem ülő lánnyal egy középkorú férfi mindenki előtt leku.vázott minket, mert nem adtuk át a helyünket.
A harmadik pedig az volt, hogy mentem haza fősuliról, iszonyat rosszul voltam, bárki láthatta rajtam, vert a víz, szédültem, alig bírtam állni. Üres hely, leülök, imádkozom h ne hányjam össze magam míg hazaérek. Mellettem az öreg nénik úúúgy elkezdtek szidni mert nem állok fel, hogy el sem hittem. Próbáltam szépen megmagyarázni nekik, hogy át szoktam adni a helyem, de most hadd üljek már, mert meghalok. Nem volt hatása, addig szidtak, míg le nem szálltam.
Szóval nem csak a fiatalokat kell szapulni, mert az idősebbek között is vannak jócskán intelligenciahiányos emberek...
22/L
Valószínű ha tudnám róla, hogy nem tahó és mondjuk részegen szerezte a sérülését mert itt sok ilyen van :D
Amúgy aki az időseket védi. Igen van rengeteg aranyos de nekem a SAJÁT TULADJON NAGYANYÁM :D értitek 70 éves de nagyon jól bírja magát, na ő megmondta, hogy nem kell átadni a helyet csak ha már nagyon látszik mert sunyik az öregek. Például többször szemtanúja voltam, hogy sprintelni azt tud meg tolakodni felszállásnál :D Ja igen ez a másik az öregek versenyt űznek abból, hogy kiszorítsák a fiatalokat és ők szálljanak fel először aztán meg nekem van bérlet de ő hadd menjen előre és tököljön a jegyvásárlással fél órát. Többet között ezért is utálom még őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!