Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Nyilvánosan csókolózni (más...

Nyilvánosan csókolózni (más emberek előtt) újabban tényleg leszólni, szégyellni való, undorító, gusztustalan és elítélendő?

Figyelt kérdés

Egy-egy kérdésnél nagyjából ezt lehet leszűrni a válaszokból. Csókolózni nyilvánosan visszataszító. Otthonra való a négy fal közé. Kettesben. Mások előtt, utcán, buszon, rokonok előtt tilos! Mióta lett ilyen prűd a világ?

(Nem, nem a már nyilvános szexbe torkollóakciókra gondolok. Bár én olyat még nem is láttam utcán. Vagy csak nem tűnt fel és nem zavart?! Nem tudom.)

2012. júl. 3. 16:12
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
Mindenki törődjön a saját dolgával. Nem tudom megérteni, hogy mi fáj ebben az embereknek, csak arra tudok gondolni, hogy irígységből tesznek megjegyzéseket. A rendes csókkal szerintem egyáltalán semmi probléma nincs, ha már majdhogynem megd.gják egymást, az tényleg a négy fal között javasolt, és ezt megértem, ha zavar néhány embert. Bár én pont lesz@rom, ki mit csinál, amíg nekem nem árt vele. Ha valami nem tetszik, nem nézem. :D
2015. szept. 28. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!