Nyilvánosan csókolózni (más emberek előtt) újabban tényleg leszólni, szégyellni való, undorító, gusztustalan és elítélendő?
Egy-egy kérdésnél nagyjából ezt lehet leszűrni a válaszokból. Csókolózni nyilvánosan visszataszító. Otthonra való a négy fal közé. Kettesben. Mások előtt, utcán, buszon, rokonok előtt tilos! Mióta lett ilyen prűd a világ?
(Nem, nem a már nyilvános szexbe torkollóakciókra gondolok. Bár én olyat még nem is láttam utcán. Vagy csak nem tűnt fel és nem zavart?! Nem tudom.)
UNDORÍTÓ!
ha a melegek otthon tehetik,akkor a heterók se tegyék nyílvánosan!!!!
Semmivel sincs több joguk egyrészt,másrészt ez a magánszféra,senkire se tartozik!
ahogy az utcán pisilni sem illik minden fához!!!!!
Ideje illemet tanulni és viselkedni,mint egy civilizált ember,és nem úgy,mint egy állat!!!!
egymás kezét megfogni- na ezt az oviban tanultuk ugye!
ez is gáz!!!!!!!!!!!
de aki fél egyedül,és nem tud a másik mellett sétálni a keze megfogása nélkül...egy kapcsolat senkire se tartozik,mindenki tartsa meg otthonra!
illemkönyvet kellene törvénybe foglalni,mert sokaknak fogalmuk sincs arról,mit szabad mások megsértése nélkül,a jó ízlés határain belül és mit nem!
ugyanez vonatkozik arra,hogy nem szemetelünk az utcán,nem fújjuk mások képébe azt a kib*szott cigarettafüstöt!!!!! stb.
"Aki meg ebbe belepofázik, az rohadjon meg, mi a f.sz köze van hozzá? "
Az rohadjon meg,aki nem ismeri az illemet!
Ha nem mások előtt teszed,hanem a 4 fal között,senki sem fog leugatni,hidd el!
Ha meg nyilvánosan csinálod,ne csodálkozz,ha valaki arra jár,és beszól,hogy takarodj haza smárolni meg b@szni! XD
"egymás kezét megfogni- na ezt az oviban tanultuk ugye!
ez is gáz!!!!!!
de aki fél egyedül,és nem tud a másik mellett sétálni a keze megfogása nélkül...egy kapcsolat senkire se tartozik,mindenki tartsa meg otthonra! "
Ezen tényleg jót röhögtem, köszi!! :DDDDDDDD
Na, rázzuk tisztába szerintem most 2015-ben ezt az egészet! :D
Az, hogy egy pár jár egymással, van köztük intim kapcsolat, fogják egymás kezét, csókolóznak, stb. valóban elsősorban csak kettőjükre tartozik. És ha kézen fogva mászkálnak a városban, az is csak rájuk tartozik, mivel az egy közösségi tér, és a közösségbe beletartozik az, hogy egymás felé toleránsok vagyunk.
Vagyis, éppen ezért szerintem semmi nincs abban, ha egy pár nyilvánosan csókolóznak. Számomra pl. kifejezetten izgató látni egy másik párt csók közben. És én is szoktam a barátnőmmel. Csak kettőnkre tartozik, és éppen ezért a többi embernek, akik között csókolózva mozgunk nincs joguk beleszólni. Inkább csinálják ők is, ahelyett, hogy frigid módon ellene vannak. A 21. században élünk, éppen ideje lenne már felfogni 2015-ben! :) Pont ezért megy tönkre és laposodik el a legtöbb párkapcsolat idővel, mert az emberek még a kapcsolatukon belül is szégyellik a saját vágyaikat lekommunikálni a párjukkal, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!