Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerintetek jogosan szidom le...

Szerintetek jogosan szidom le azt, aki nem válaszol a privát üzenetemre?

Figyelt kérdés
Mert le szoktam, nem pont itt, hanem egy olyan oldalon ahol lehet privátot küldeni és a hobbimról szóló oldal. De miért nem válaszolhatnak privátban? Fórumba persze irkálnak, jó hangulatban.
2012. jún. 28. 12:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De van amikor nem a fórumba lévő témához kapcsolódót írok, hanem valami személyesebb kérdést meg ilyenek, más témában, és arra se válaszolnak. Meg van hogy nem is írtak a fórumba mostanában úgy írok rájuk.
2012. jún. 28. 13:50
 12/17 anonim ***** válasza:
A személyt lehet letiltani, és nincs több privát.
2012. jún. 28. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem jogos.

Ez nem egy szolgáltatás, ahol te fizetsz és cserébe konkrét elvárásokat támaszthatsz.

Nem bunkóság nem válaszolni, mivel semmi nem kötelez senkit arra hogy bárkinek személyes jellegű válaszokat / tanácsokat adjon.

Szíve joga eldönteni hogy ír-e választ priviben.

Ha ír, megköszönöd, ha nem, annyiban kell hagyni.

2012. jún. 29. 12:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Én külön csináltam egy emailcímet az oldalnak, afféle túlbiztosított inkognitó gyanánt, kamu névvel és címmel. Már a jelszavára sem emlékszem, talán kétszer néztem meg összesen. Én nem írok senkinek soha privátot, és nem tartok igényt mások privát üzeneteire sem. Ez egy anonim oldal. Egyszer tettem kivételt, valakinek tényleg "lelkizős" segítségre volt szüksége, neki elküldtem a skypeomat is. Tőlem szidhatsz, nekem az nem fáj, de hogy te joggal várod el, hogy privát üzenetekre válaszoljak neked, az teljesen ki van zárva.
2012. jún. 30. 00:09
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem vagy érdekes ember, Dénes. Ha azt akarod, hogy beszélgessenek veled, ne legyél unalmas.
2012. júl. 5. 18:42
 16/17 anonim ***** válasza:

"különben gyáva vagy" - ja meg gyerekes is vagy

VÁLTOZZ MEG! És ezt a legnagyobb jóindulattal mondom. Idegesítő annyira nem is, inkább unalmas vagy, és szerintem ezen kéne változtatnod.

2012. júl. 5. 18:48
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha tudnám, ideírtam volna, hogy miért vagy unalmas, de fogalmam sincs, csak az vagy, és kész :/

Bocsi!

2012. júl. 5. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!