Szerintetek jogosan szidom le azt, aki nem válaszol a privát üzenetemre?
nyugi, volt, aki nekem sem írt vissza. Pedig nem voltam se tolakodó, sem buta kérdést nem tettem fel.
Én visszaírok mindenkinek, akkor is, ha túlteng és fárasztó, legfeljebb rövidebben.
Aki nem akar privátot kapni, tiltsa le-szerintem. Ha meg nem ír vissza, akkor bunkó és kész. Legalább annyit írjon vissza, hogy nem érdekel a téma, viszlát vagy valamit böfögjön már vissza.
"Aki nem akar privátot kapni, tiltsa le-szerintem."
Hol lehet letiltani?
Jó, de van aki ész nélkül irkálja a privátokat. Elmegyek egy házibuliba, de ott mindjárt félrehúz valaki hogy csak vele beszélgesek. De én házibuliba vágytam.
Itt is beirtam, hogy nem jogos, erre jött is a kérdezötől a privát. Gondolom mindjárt kapok a leqrást hogy miért nem válaszolok. Azért mert publikba irtam, publikban szeretném megbeszélni és nem privát másokat kihagyva.
Naponta 20 privátot kapok, nem is értem miért irkálnak, miért baj az ha más is látja a választ?
Senkinek sem kötelessége válaszolni egy privát üzenetre. Esetleg illik, de semmiképp sem kötelező.
Lecseszni ezért valakit meg szintén illetlenség. Meg lehet tenni, de azzal inkább ellenszenvet vált ki az ember, mint választ.
red4me, én is szoktam itt-ott privátot írni, mert úgy érzem adott témához nem kapcsolódom annyira, hogy terheljek vele másokat. Vagy nem akarom mások orrára kötni a mondandómat. Ha nem vevő rá az, akinek írtam, akkor annyiban marad és részemről no problem.
Azokra gondolok - ez a jellemző - akik adott témát folytatnák privátban. Nem értem miért.
Legyen egyszerü példa, pc topic, ez az alaplap kezeli ezt meg ezt? Irom igen. Erre privátba még 8 kérdés. Miért kell ehhez privát? Tegye fel bátran publicba, legalább más is tanul a válaszból.
A privát az személyes, de hogy lehet itt bármi személyes hisz rólam itt senki nem tud semmit. Hogy lesz ebböl személyes, senki másra nem tartozó beszélgetés.
Ehhez képest olyanokat kapok privátba hogy csak lesek.
Az ilyeneket én sem bírom ezen az oldalon.
Válaszolsz egy kérdésre és máris jön privátban még 5-tel.
Basszus, tegye fel ott, erre azért nincs mindenkinek ideje.
Senkinek nem kötelessége válaszolni semmire.
Sem itt, sem más oldalakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!