Szerintetek is illetlenség fedetlen felsőtesttel mászkálni a városban az utcán, közterületen ill. tömegközlekedési járművön utazni legyen akármilyen meleg is?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint ezzel vízpart mellett vagy falun semmi probléma nincsen, viszont városi környezetben elég nagy parasztságnak tartom. Főleg ha valaki így hivalkodik a tetkóival.2012. jún. 22. 20:51
11/25 anonim válasza:
20:17-es: nem a munkásokról van szó, szerencsétlenek persze, hogy nekivetkőznek (kinek jut egyáltalán eszébe kirakni őket a tűző napra!?). Azokról beszélünk, akik félmeztelenül sétálgatnak-közlekednek.
13/25 anonim válasza:
Na persze. Aki napon van egésznap illetve dolgozik az rohadjon meg, mert illetlenség és más jó létében a tengerparton nyugodtan lehet mesztelen. Amikor valakinek a polója tizsta izzadság szagú meg akkor is fújongtok. Hogy nektek semmi se b*ssza az orrotokat azt nem hiszem el.
14/25 anonim válasza:
Hányingerkeltő ha felszáll egy félmeztelen férfi tömegközlekedésre. Ezt csak a cigók szokták, és csodálkoznak ha úgy nézünk rájuk mi magyarok, mint az összehányt szarra...
15/25 anonim válasza:
Fedetlen felsőtesttel mutatkozni utcán, tömegközlekedési járművön több, mint illetlenség.
16/25 anonim válasza:
Igen, illetlenség, de én akkor is azt mondom, hogy inkább nézem az utcán ezt, mint a foszló tetemeket.
17/25 anonim válasza:
Szerintem csak akkor parasztság, ha ( azért nem azt írom, hogy illetlen, mert nagyon sok dolog hülyeség az illem könyvben is ) buszon idegen mellett ülsz, ha haverod mellett akkor nem gáz, vagy ha buszon nincs hely és állni kel, vonaton nem gáz, ha csak nem zsúfolt, és nem gáz városban sem, miért is lenne? Az mondja, hogy gáz aki vagy kövér vagy giliszta és féltékeny például egy izmos vagy esetleg normál kinézetű srácra, de lányoknál, nőknél gáz... férfiaknál nem!
18/25 anonim válasza:
Szerintem is illetlenség. Bár a margitszigetes, vagy az utcán dolgozó munkások példáját megértem, de minden más illetlenség.
19/25 anonim válasza:
Szerintem is illetlenség, de ha mondjuk egy munkás aki az utcán a tűző napon (férfi)leveszi az még elfogadható
20/25 anonim válasza:
ja bocsi elöttem leirták amit én akartam xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!