Mennyi idős voltál mikor először "csókolommal" köszöntek neked? Hogy esett?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 15:10
31/42 sztbali válasza:
22 voltam. Két ismerősöm 2 éves kisfia köszönt így nekem.
32/42 anonim válasza:
12 éves voltam. Egy bölcsőde mellett mentem el, és két kisgyerek kikiabált, hogy "csókolom, meg tudná mondani az időt?" Jól meglepődtem :D
33/42 anonim válasza:
17 évesen egy kisgyerek köszönt nekem így. L
34/42 anonim válasza:
Nem konkrétan nekem köszönt.
20 éves voltam amikor egy lépcsőházban voltunk a csoporttársaimmal amikor egy nő jött fel a kislányával és a kislány csókolommal köszönt nekünk.
Nevettünk rajta egy jót :D
35/42 Bruno11 válasza:
18 voltam egy buszmegállóban egy 8év körüli kisgyerek, pedig tök alacsony vagyok(168 cm) és még meg is voltam borotválkozva. :D Jól eset mosolyogtam, megmondtam az időt és mondtam, hogy tegezhet is.
36/42 anonim válasza:
Szerintem ha egy óvodás korú csókolommal köszön egy 18 évesnek, de akár egy 15 évesnek is (vannak olyan tini lányok, akik többnek néznek ki), az nem azt jelenti, hogy öregnek néz, csupán tisztában van vele, hogy ő még kiskorú, és téged már felnőttnek néz. Majd amikor egy 18 éves fog neked "csókolom"-al köszönni először, és te nem vagy több 40 évesnél, akkor fogod érezni, hogy már nem tartozol ahhoz a korosztályhoz, és fürkészve nézed magad a tükörben: "ennyire öregnek nézek ki? " vagy hasonló gondolatok. Velem legalábbis így volt, én már 50 felett vagyok, és mostmár bóknak veszem, ha egy kb. 20-as éveiben járó letegez, sziával köszön.
37/42 anonim válasza:
Hát emberek, én hat éves voltam; az egyik kiscsoportos rosszul mérte fel, kinek hogyan kell köszönni, úgyhogy csókolommal köszönt nekem, az érett nagycsoportosnak xD. Több, mint 20 éve volt, de beleégett az emlékezetembe, mint ahogy az is, hogy hogy nevetett a kissrác anyja :D.
38/42 anonim válasza:
17-18 lehettem, mikor először köszöntek nekem így. Menő volt akkor a kecske szakáll, meg ilyenek, valószínűleg azért. De azóta is sokszor kaptam, de nem hepciáskodok rajta, sőőőt...örülök is! Mert volt már hogy kisgyerek köszönt csá-val. Inkább legyen meg a tisztelet, engem is így neveltek! :)
39/42 anonim válasza:
14. És rosszul. Akkor meg főleg, amikor az anyuka ott gyügyögött a gyermekének, hogy "igen, ott a néni..."
40/42 anonim válasza:
17 vagy 18 egy kisgyerek volt ... és hát kicsit kellemetlen volt mert még nem vagyok olyan öreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!