Mennyi idős voltál mikor először "csókolommal" köszöntek neked? Hogy esett?
Oh, hoppá. Ne Lexikézz légyszíves.
Egyébiránt van valami abban, amit mondasz. Másrészről viszont tavaly a lánybúcsúmon is közölték (fiatal lányok) az egyik feladatomnál, hogy ilyen fiatalon ne menjek férjhez, elszúrom az életem stb. 20-21 évesnek néztek ők is.
Minden reggel a 6-14 korosztályból megkapom, 21 éves létemre. Három gyerekkel vonulok az oviba.
Mostanában a kiskamasz fiúknak visszaszólok: Csokolnád!
1#-es vagyok. ha már a nénit említitek.. :-) Csókolomot csak egyszer kaptam, viszont nénizés már többször is volt. És ami röhej, hogy nem gyerekektől, hanem korombéli vagy nálam idősebb nőktől, akik anyukák...
Pl. gyerek kacsázik a járdán biciklivel, én lassítok, hogy megkerüljem őket, erre anyuka gondolkozás nélkül odaszól a gyereknek, hogy "vigyázz el ne üsd a nénit".
Mondjuk ugyanígy korombéli anyukáktól azt is megkaptam már, hogy "vigyázz, el ne üsd a nagylányt".
Mindkettő kissé idegesítő, de persze érthető, hisz mit mondjon a gyerekének ott hirtelen, tehát azért nem akadok fenn ezeken. :-)
Hát pontosan nem emlékszem, olyan 15 körül. Viszont öcsém kb egy éves volt, én 13 mikor sétáltunk az utcán és egy bácsi megkérdezte, hogy hányadik... Hát ott nagyon kiakadtam :D
És akkor sem meg most sem nézek ki 10 évvel idősebbnek, mint amennyi vagyok :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!