Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mennyi idős voltál mikor...

Mennyi idős voltál mikor először "csókolommal" köszöntek neked? Hogy esett?

Figyelt kérdés

2012. jún. 8. 15:10
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
A csókolomozás még nem is olyan nagy probléma. Inkább az a kérdés, hogy mikor neveznek először majd bácsinak/néninek. :)
2012. jún. 8. 15:46
 12/42 anonim válasza:
36%
Hát Lexikém az is csak pusztán a hülye s*ggfej pénztárosainak a agyi képességeit mutatja hogy egy 30! éves embertől személyit kér cigivásárláskor.
2012. jún. 8. 15:47
 13/42 anonim ***** válasza:
58%

Oh, hoppá. Ne Lexikézz légyszíves.

Egyébiránt van valami abban, amit mondasz. Másrészről viszont tavaly a lánybúcsúmon is közölték (fiatal lányok) az egyik feladatomnál, hogy ilyen fiatalon ne menjek férjhez, elszúrom az életem stb. 20-21 évesnek néztek ők is.

2012. jún. 8. 15:55
 14/42 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, talán 20. Valami kisgyerek lecsókolomozott. Hú de öregnek éreztem magam! Majd ha 80-90 leszek lehet csókolomozni, addig magázni is csak hivatalos helyen, azt se miattam. :)
2012. jún. 8. 16:21
 15/42 anonim ***** válasza:
#11 - Szintén 20 körül lehettem mikor egy kisgyerek anyukája lenénizett. Hogy add vissza a néninek. Nézem nagyokat akkor is.
2012. jún. 8. 16:22
 16/42 anonim ***** válasza:
81%
(Off: #12 - Az miért baj, ha elkérik a személyit 30 évesen? Lefordítom: az illető fiatalos. És mitől buta az, aki nem tudja, hogy xy hány éves? Én pl. nem írom ki a homlokomra.)
2012. jún. 8. 16:24
 17/42 anonim ***** válasza:
41%

Minden reggel a 6-14 korosztályból megkapom, 21 éves létemre. Három gyerekkel vonulok az oviba.

Mostanában a kiskamasz fiúknak visszaszólok: Csokolnád!

2012. jún. 8. 16:30
 18/42 anonim ***** válasza:
83%

1#-es vagyok. ha már a nénit említitek.. :-) Csókolomot csak egyszer kaptam, viszont nénizés már többször is volt. És ami röhej, hogy nem gyerekektől, hanem korombéli vagy nálam idősebb nőktől, akik anyukák...

Pl. gyerek kacsázik a járdán biciklivel, én lassítok, hogy megkerüljem őket, erre anyuka gondolkozás nélkül odaszól a gyereknek, hogy "vigyázz el ne üsd a nénit".

Mondjuk ugyanígy korombéli anyukáktól azt is megkaptam már, hogy "vigyázz, el ne üsd a nagylányt".

Mindkettő kissé idegesítő, de persze érthető, hisz mit mondjon a gyerekének ott hirtelen, tehát azért nem akadok fenn ezeken. :-)

2012. jún. 8. 16:32
 19/42 anonim válasza:
100%

Hát pontosan nem emlékszem, olyan 15 körül. Viszont öcsém kb egy éves volt, én 13 mikor sétáltunk az utcán és egy bácsi megkérdezte, hogy hányadik... Hát ott nagyon kiakadtam :D

És akkor sem meg most sem nézek ki 10 évvel idősebbnek, mint amennyi vagyok :D

20/L

2012. jún. 8. 16:36
 20/42 anonim válasza:
100%
21 voltam, a szomszéd kisfiú köszönt csókolomot. Mondtam hogy naaa, inkább szia azért olyan öreg nem vagyok. Persze ezt nem érzékelik, csak azt h nem kortársa vagyok és magasabb is:D
2012. jún. 8. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!