Szerintetek is bunkó voltam?
Sétáltattam a kutyámat. Padon ült két fiú, köszöntek nekem (mivel nem ismertem őket, nem köszöntem vissza). Már tovább mentem, de a kutyám egy kicsit lemaradt, hallottam, ahogy mondják neki, hogy aranyos (erre sem válaszoltam). Utána hallom, hogy mondják, hogy bunkó.
Tényleg az voltam?
Amúgy szerintem is bunkóság.
Lehet hogy csak illedelmességből köszöntek ;)
De amúgy meg tudlak érteni egy kicsit megszeppenhettél és nem tudtad mit reagálj. Ha legközelebb köszönnek illik visszaköszönni. Lehet hogy csak jelezni akarták hogy csinos vagy de többet nem akartak :)
Vagy lehet hogy magányosnak látszottál és köszöntek...
Nem kell mindig rosszra gondolni :D
Én is lány vagyok, de ez egy jó nagy bunkóság volt.
Nehezedre esett volna egy sziasztokot kinyögni....a hozzád hasonlóak miatt általánosítanak itt az oldalon.
Jajj ne drámázzatok már basszus... Mert egy vadidegen rádköszön akkor te automatikusan visszaköszönsz? Napjában húszzsor fütyülnek utánam a munkások, és köszöngetnek, hogy szeva cicaaa! Talán nekik is vissza kéne köszönnöm? Vannak olyan retardált emberek, akik ezzel szórakoznak, hogy köszönnek, aztán röhögnek rajtad valami idióta poénra hivatkozva.
Kérdező, ha bunkó voltál, ha nem, szerintem édesmindegy, sose látod őket többet az életben... Ha mégis, és legközelebb kedvesen köszönnek, max bökj oda egy sziát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!