Miért van az hogy 18 év felett mindenki "fapofává" válik?
Hát.én nem 18-20 vagyok..De én is úgy megváltoztam mint a haverjaid! Nekem már nem buli, ha részegen lelopjuk a hivatalról a zászlót, vagy végig rongáljuk a fél várost, hangoskodunk, rendőrök elől bújkálunk stb.. Ezt 1 éve még megtettem, de most már teljesen abszurd és primitív dolognak tartom..Nem iszom le magam a haverokkal és nem hülyülök. Van egy pont, amikor az ember rájön, másra kell koncentrálnia, más a fontos. Az hogy szétb@sszuk a várost nem egy fontos dolog, de a továbbtanulás, barátnő, családalapítás stb..Az már fontos!!
Lehet meg kellene kérdezni 1-2 haverodtól, hogy mit terveznek az elkövetkezendő 2-3 évre...
Ők már a jövőre gondolnak..
Nyugi!Nem azért mondtam, mert kisgyerek tartalak,nem akartalak megbántani, velünk is volt, olyan, hogy megszóltak, mert a barátom már nem egyfolytában a haverokkal lóg a kocsmában,(hanem inkább sétálunk, vagy filmet nézünk) és az az ember már 25 is elmúlt, szóval ez nem kor függő.Jelzem, hogy azért nem tűntünk el teljesen a színről, csak kevesebbet volt velük , mint velem.Az előttem szóló igazat írt, hogy egy idő után már nem buli az ami pár éve még annak tűnt.Az emberek felnőnek, ilyen a világ..:)
22l
De amúgy MOST van barátnőd??, csak érdekel, mert akkor megértheted s többieket, vagy téged nem köt le a leányzó?
Tényleg minden rossz szándék nélkül..
22l
Dehogy válnak fapofává:D max nem ez a szórakozás számukra. őszintén szólva engem is piszkálnak, hogy bezárkóztam, de tudom, hogy nincs igazuk, csak nem vagyok kíváncsi rájuk. hülye dolog, de kinőttem őket. nem hányok az utcán, de rommá lövöm a párom paintballban. enyi, szerintem a nagy váltás lényege. nem abbahagyták, csak sávot váltottak;)
DE, ha pedig mégis jól látod, akkor majd nagyot taccsannak, 30 éves korukra halál unalmasak lesznek, Te meg röhögsz rajtuk és éled vidáman az életed:D ne foglalkozz velük, ha tényleg besavanyodtak. akkor nem olyanok mint Te, csak fiatalságukból kifolyólag vadultak. Te meg mókásabb arc vagy:) keress hozzá új társakat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!