Miért van az hogy 18 év felett mindenki "fapofává" válik?
Ez azt jelenti, hogy ők korábban kezdtek el felnőni, mint te :D
A szándékos gyújtogatás, dobálkozás és pénzhamisítás felnőttkorban már nem annyira vicces... Akik ezt nem így gondolják azokat tárt szeretettel várja valamelyik büntetésvégrehajtási intézményünk =)
Előző...
*tárt karokkal és szeretettel
.... valóban, a pénz nagy baromság!!! Akkor te mégis hogyan/miből veszel majd lakást magadnak? A gyerekedet miből iskoláztatod? Vagy gondolkozzunk csak kicsiben, miből veszel kenyeret? A 2 szép szemedért adják, vagy csak csupán "buliból" ellopod?
Elég szomorú, hogy vannak olyan emberek, akiknek az, hogy "élni", a randalírozást jelenti.
Végülis relatív, mert huszonévesen nekem is mást jelentett az, hogy "élni", mint most, 34 évesen. És ne aggódj miattam, anno bőven kivettem a részemet az "életből", aminek örülök is, de ma már más a fontos.
És ha szembetalálkoznál az akkori önmagaddal, mit szólna?
Amúgy nem lopom a pénzt, ha tudni akarod dolgozom és tanulok is! De minősíts le ismeretlenül, gratulálok! Rád például pont igaz az elmondásod alapján, hogy elfelejtettél élni, mert fontosabb a karrier...szánalom
Valóban kiüresednek az emberek mikor kinőőnek a gyerekkorból. A gyerek számára olyan sok dolog titokzatos, izgalmas, várakozásteljes... A karácsony, a szerelem, a távoli tájak... Aztán rájön, hogy a valóság szinte sivár. Sok a becsapás. (Jézuska, húsvéti nyúl)
Viszont vannak, akiknek gazdag a lelki világuk, széles az érdeklődési körük, tele vannak szeretettel, hisznek valamilyen földön vagy anyagin túli világban, szeretik azenét, vagy más művészeteket. Az ilyenek nem lesznek "fapofák" sosem.
ez az "összes haveromnak van nője, nekem nincs" tipikus esete, találkoztam már ilyenekkel saját környezetemben is,és fennhangon kiabálják a haverjaikra, hogy micsoda bunkók, meg papucsok lettek, hogy a barátokkal már nem is törődnek, és nem csak állandóan egymás nyakán lógtok, meg az egész napos kocsmában ülések is már csak a szombat estére korlátozódtak.Hát ez van, ha egy fiúnak van barátnője megváltozik, mert akkor már nem csak "Ő" van, hanem "MI" lesz, és akkor már nem biztos, hogy minden marhaságot megcsinál, ilyen a szerelem!Ha majd neked is lesz barátnőd, hidd el, te is ilyen leszel, és eszedbe se fog jutni, hogy hiányzik mégvalami!
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!