Ciki, ha egy fiú így beszél? : legalább tudtunk dumcsizni, úgyis rég taliztunk?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 21:18
1/16 anonim válasza:
igen, 100%, hogy nem hetero, te beszélsz így? és ha igen miért?
2/16 anonim válasza:
nemtől függetlenül "ciki" ha így beszél valaki
3/16 A kérdező kommentje:
nem én beszélek így, mivel én lány vagyok
2009. jún. 18. 21:35
4/16 anonim válasza:
falra mászok az ilyentől akár fiú akár lány... miért nem lehet magyarul beszélni?!
5/16 anonim válasza:
szerintem nem ciki, az ő dolga, neki ez tetszik, meg biztos a haverjai is ilyenek, de én mesze elkerülném, az tuti
6/16 anonim válasza:
Még egy lánynak is ciki... :-D Bocs, igénytelenség... Van, amit elfogadok és én is használok, DE NEM HALMOZOTTAN... :-D
7/16 anonim válasza:
Igen, az.... ha valaki így szólal meg, 2 percen belül lekoppintom vagy otthagyom
8/16 anonim válasza:
jajj, ettől mindíg hányingerem lesz, főleg ha egy fiú mondja, akkor általában szólok is érte, de szerencsére azért ez nem is emlékszem mikor volt uoljára, általában tisztában vannak vele, hogy ez elég..hátt..BUXis..
9/16 anonim válasza:
$ztem, nem ciki hanem cuki:D
bár bizto$ meleg a $rác
10/16 anonim válasza:
Persze aztán jön a törcsi,szemcsi, ajcsi,bulcsi.. Még egy lánynak is szégyen h nem képes magyarul beszélni, mert azt hiszi h ez milyen "édibééédi" hát fúúúújj...szerintem egy pasinak nagyon ciki,nem túl férfias
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!