Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért kezd el alkoholt inni...

Miért kezd el alkoholt inni valaki?

Figyelt kérdés

Most komolyan, miért nincs egy fiatalban annyi kitartás és akaraterő, hogy ne kezdjen el inni ha tudja, hogy rossz hatása van az alkoholnak illetve hogy nem tudna leállni vele? Miért nem tud nemet mondani valaki vagy miért kell mindig a szülők ellen lenni mert egyszer úgyis az lesz a vége? hogy részegen tér haza?

21 éves létemre még sose ittam alkoholt, mert tudom, hogy rossz illetve ott vannak továbbra is azok az italok amiket eddig is ihattam.

2012. ápr. 6. 18:48
1 2
 11/12 Phoney ***** válasza:
Normális esetben kíváncsiságból kezdi el, aztán kinél mi lesz belőle. Ha valamit nem próbáltál még ki, akkor ne csodálkozz, hogy nem érted. Ez kb. olyan, mint hogy „mi a jó a szexben?”, elvégre tökre gusztustalan, nemdebár.
2012. ápr. 10. 15:24
 12/12 anonim ***** válasza:

"Most nem azt mondom, hogy elítélem az alkoholfogyasztókat csak ha tud anélkül is szórakozni az ember miért kezdi el?"

De a kérdésedből igencsak úgy tűnik, hogy elítéled.

"A másik pedig, hogy én személy szerint ne merem elveszteni a kontrolt magam felett még a legkisebb mértékig sem. Jó tudni, hogy teljes mértékben a tudatomnál vagyok."

Az veszíti el a kontrollt alkohol fogyasztásnál, akinek valami gikszere van alapból, csak magába rejti, te ilyesmitől félsz talán?

2012. ápr. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!