A határon túli magyarok szeretnék ha visszaállítanák újra a Nagy Magyarországot?
A határon túli magyarok szeretnék ha visszaállítanák újra a Nagy Magyarországot?
A többségük ápolja a nemzeti "gyökerüket"?
Milyen az élete egy magyarnak mondjuk Erdélyben,Felvidéken vagy a Délvidéken?
Mennyire igaz az hogy a szlovákok,románok és a szerbek utálják a magyarokat?
Mondjuk ha egy ember magyarul beszél akkor azt le*zarják vagy belekötnek megverik stb azt az embert?
Légyszi írjátok le a véleményeteket! Köszi
Persze hogy jó lenne :)
Üdv egy szabadkai magyar.
jó lenne!!
persze hogy jó lenne ki ne akarna egy nagy és SZÉP országban élni
de sajna akkor is gáncsoskodó és utálkozó meg ostoba lenne a magyarok többség :-(
Nem szeretném, ha visszaállítanák!
Igen, ápoljuk a gyökereinket!
Délvidéken nekem személy szerint nincs problémám. Tökéletesen beszélek szerbül és a szerbek sem vadállatok, néhány kivételével. Alkalmazkodunk egymáshoz.
Egy vajdasági lány!
Igen, ápoljuk a nemzeti gyökerünket :)
Ami a többi kérdésedet illeti, nincs pontos válasz. Ugyanúgy, mint az anyaországi magyarok között, a szerbek között is vannak aranyosak, normálisak, de utálatosak is. Nekem eddig többnyire csak jó tapasztalataim vannak (igaz, beszélek szerbül), talán csak 1-2 alkalom volt, amikor a nemzetiségem miatt lenéztek. Nem barbárok a szerbek, nagyon jól megvagyunk szerintem egymás mellett :) Ősztől Szegedre fogok egyetemre járni, kíváncsi vagyok hogyan fognak hozzám viszonyulni.
Üdv Vajdaságból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!