Ha a nők utálják ha lekur. Vázzák őket, akkor miért játszanak rá erősen erre a szerepre?
Figyelt kérdés
Öltözködés,sminkelés,állandó bulik,viselkedés2012. márc. 5. 22:30
1/41 anonim válasza:
Én erre mindig azt a választ kapom hogy "ettől még nem vagyok k.rva".
L
2/41 anonim válasza:
Meg se próbáld! A női logika nem érthető, irracionális valami férfi szemszögből. A nők meg nem értik, mit nem lehet azon érteni, így megértetni ők sem tudják velünk.
3/41 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz.Sajnos én is mindig ezt a választ kapom,de ez szar duma és kezd már idegesíteni.
2012. márc. 5. 23:38
4/41 anonim válasza:
Mert ezt látják a TV-ben, ez ömlik rájuk mindenhonnan, és azok a mínuszos IQ-val rendelkező "celebek" a példaképeik akik mindenkivel lefekszenek, a lényeg a jó kocsi, az ajándék műcici, meg a többi külsőség.
Tisztelet a kivételnek.
5/41 anonim válasza:
Először is, a nők többség sajnos rendesen elk*urvult. Bárhova nézel, mindenhol pucsító, rib@ncos öltözködésű beképzelt nő van. Az öltözködésük gondolom, a média hibája nagyrészt, ehhez jön az,h máshogy nem tudnak kitűnni és azt gondolják, h a borzalmas sminktől és kihívó ruháktól szép nők lesznek. Sztem imádják, ha bámulják őket, különben nem öltöznének fel kurv@nak, de jólesik hisztizni nekik,h jaj, megbámulnak, annyira zavar. Egyébként igaz, nők, szóval logikus gondolkodást ne várj tőlük.
6/41 A kérdező kommentje:
És az a baj hogy sok gyökér csávónak ezekre van igénye,ezért sok normális nő is kur.va lesz,mert ezt látják a siker titkának.
2012. márc. 6. 15:39
7/41 anonim válasza:
Meg is adtad a választ, kérdező!
A kulcszó a MÉRTÉKLETESSÉG. Lehet divatosan öltözködni, de azt kell figyelembe venni, mi áll jól, melyik stílus passzol az adott emberhez. Pl. egy nagyon kövér csaj elég sokkoló látvány csípőfarmerban és csőtopban.
8/41 anonim válasza:
A hatvanas évektől, kb ekkor kezdődött amikor a fiatalok többsége, kihívóan kezdett öltözködni, smink, bulik, stb. Ez a szabados életvitel a mai napig tart, úgy fiúknál és lányoknál is. Felesleges egymást ribizni, mert a tinikor jellemzője. Nem hiszem hogy ettől ribi valaki.
9/41 A kérdező kommentje:
Hát valaki kinövi,de sok csaj nem.A 60-as évekből láttam képeket hogy hogyan öltöztek és miket vettek fel bulikba az emberek,de azok is visszafogottabbak voltak a mostaninál.
2012. márc. 6. 21:44
10/41 A kérdező kommentje:
Hát igen a mértékletesség.Sok csaj elegáns meg csinos akar lenni,de átesnek a túloldalra.
2012. márc. 6. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!