Ha valakit huzamosabb ideig más néven szólít egy kolléga az nem tiszteletlenség?
Figyelt kérdés
Nagyon jól tudja a nevem, mégis másik keresztnéven szólít a munkahelyemen, persze mindig elvicceli hogy neki nem áll rá a szája (???) a saját nevemre, de sose kér bocsánatot, szerintem ez az egész csak ilyen lenézésre megy... mit tehetnék? (azon kívül hogy kiosztom, felettem van)2012. márc. 1. 07:38
1/11 anonim válasza:
Ez csak simán hülyeség, nem tiszteletlenség. Vagy ne hallgass a rossz névre, ha te is szólitsd öt valamilyen más néven, kiosztani meg nem érdemes, mert annál jobban szórakozik rajta.
2/11 anonim válasza:
Ha mondjuk Andrea vagy, és Julisnak, Marisnak szólít, az ciki. Azért én is szólnék, de ha Júliának Máriának, vagy valami nem lealacsonyító névvel illet, akkor miért vagy kiakadva?
4/11 anonim válasza:
ne figyelj oda a más névre!! Nekem egy nagyon lenézős tanárom volt ilyen, tudtam, hogy nekem mondja, de direkt nem vettem a lapot.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért, de egy idő elég idegesítő... nem lealacsonyító név, Hajni helyett Évi... de én mondjuk tisztelem annyira a társamat, hogy igyekszek megjegyezni a nevét, és ha elrontom min. annyit mondanák jaj bocsi, és kijavítanám..
2012. márc. 1. 07:47
6/11 A kérdező kommentje:
* idő után
2012. márc. 1. 07:48
7/11 anonim válasza:
Hívd Bélának, vagy Jenőnek!
Így még közeledéssé is alakulhat a dolog, viccé a kellemetlenség. Jobb az ilyet tréfával elütni.
8/11 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet csak nem tudom venné e a lapot... mármint hogy viccesnek találná e..
2012. márc. 1. 07:55
9/11 anonim válasza:
Ha te sem találod viccesnek, akkor miért aggódsz, hogy ő sem találja annak ha más néven nevezed?
Vagy ne reagálj a névre, ha szólongat, akkor ne is figyelj rá. Na meg ívd te is más néven.
10/11 anonim válasza:
Venné-e a lapot?? Mond hogy nem áll rá a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!