Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért bunkók a magyarok?...

Miért bunkók a magyarok? Miért bántják a gyengébbet?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban azt veszem észre, hogy a magyar emberek egyre bunkóbbak. Mindenféle ok nélkül piszkálnak és gúnyolnak, holott okot nem adtam rá. Az egyetlen ilyen ok talán, hogy nem vagyok hangos és agresszív nem értem miért erény és menő a gyengébbet bántani? Mégis mi ilyenkor a megoldás? Beszélnek a zsidókról akik meglopják az embereket közben pedig magyar lop meg engem a magyart. Mondják, hogy a cigányok gusztustalanok és undorítóak holott a magyar egyetemisták hajszálra pontosan ugyan ezt teszik, ugyan úgy élnek.
2012. febr. 21. 23:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Miért hívod magyarnak aki úgy viselkedik, mint egy zsidó/cigány????

am. nagyon jó kérdés

Válasz-Nevelés---Nevel a gyereked és akkor lenézheti őket...

2012. ápr. 10. 00:45
 22/26 A kérdező kommentje:

"Miért hívod magyarnak aki úgy viselkedik, mint egy zsidó/cigány????

am. nagyon jó kérdés

Válasz-Nevelés---Nevel a gyereked és akkor lenézheti őket..."

mert nem hívhatom zsidónak se cigánynak mivel nem az... nemzetisége szerint magyar

2012. ápr. 10. 19:52
 23/26 anonim ***** válasza:

A liberális nem számít Magyarnak...

CSAK a származása az...

pl.: Amerikában él egy család akik már 60 éve nem Magyarországon élnek, ha bunkón viselkednek mit mondasz?

-Hülye (bocs mindenkinek) magyar!

Vagy

-Beképzelt, hülye amerikai!

Am. igazad van részben, de akkor a kérdés így szól: Miért bunkók itt Magyarországon? Miért nem fognak össze (ellenük) ?

Így értelmesebb...

A válasz a nevelés (erősen jobboldali), és benne a katonaság.

-Mert, ha máshol nem ott megtanulná mi a tisztelet, fegyelem, és, hogy mi a választ el minket a cigányoktól.(Lehetőleg nem csak egy fal)

----Aki értékeli kérem nyomja feljebb az arányom; Siralmas (a sok liberális..)

2012. ápr. 11. 23:00
 24/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, te miről beszélsz, részeg vagy? Annyi hülyeséget összezagyválsz, értelme nincs a hozzászólásodnak. Egyébként : magyar. Melléknév, kis betűvel írandó.
2012. ápr. 12. 01:29
 25/26 A kérdező kommentje:

"A liberális nem számít Magyarnak..."

pedig sok "jobboldali" a liberálisokat nagyon nagy magyarnak tekinti pl Petőfi, Kossuth és így tovább

nem feltétlenül lenne megoldás a katonaság ott nem etikettet tanítanak hanem fegyelmet és gyilkolást... attól h vki fegyelmezett még lehet rohadt nagy bunkó... és attól h vki laza még nem feltétlenül lesz bunkó...

gondolj pl az őrült főnökökre a munkahelyen akik mondjuk katonaságon voltak sokáig és úgy bánnak az emberrel mint az állattal úgy beszélnek vele... a katonaságon is felfelé nyalni lefelé rúgni kell tudod az egyik alapprobléma pont ez

2012. ápr. 12. 14:25
 26/26 anonim válasza:
ez a kérdés már évekkel ezelőtt lett kiírva de akkor is kiírom rá a választ.engem is volt, hogy ok nélkül szekáltak!én se tettem semmi rosszat,se nagykép,se bunkó nem voltam.egyszerűen egy nagy alulszocializáltság van a magyarok körében, sok az alul iskolázott és általában ezek képzelik magukat a legnagyobb királynak míg annak akinek van is mire nagyra lenni az nem bunkózik. engemet akik lenéztek életem során végül mindegyikkel szemben bizonyítottam, hogy többre vagyok képes mint ők. ők csak kocsmároskisasszonyok lettek meg végzettség nélküliek nekem meg lett 2 diplomám....engemet is sokszor betámadnak az ilyenek,mert a kedvességet nem érzik elég alfának magukhoz és a szadizmusukat így akarják levezetni. egyszerűen az ilyet már messziről kilövöm, hogy ki az aki elég inteligens ahhoz hogy szóba álljak vele és ki az akit inkább kerüljek el jó messzire,mert a saját poklában fortyog.igenis vannak buta emberek és kész. és ebben az országban több az alulszocializált mint az inteligens. ha meg mégis belém köt az ilyen hát leszerelem mostmár egy jó adag magabiztossággal és lenézéssel viseltetek felé elég nyilvánvalóan és nem átallok leminősítő megjegyzéseket tenni...pontosan tudja azt hogy meddig ér a takarója legbelül és ezzel el lehet bizonytalanítani. volt olyan aki le diplomás k..csögözött csak mert nem hagytam hogy ki akarjon használni és meg akarjon lopni,én meg közöltem velem, nekem legalább van mire annak lennem....egy-két ilyen csípős megjegyzés az ilyenek felé azt megtanullja hol a helye, ha véletlenül az ember ilyen közé keveredik. na nehogy már én legyek a senki meg az agyatlan és érezzem magam kevesebbnek az ilyen emberekkel szemben aki nem tett le az asztalra soha semmit...nehogymár egy senkiházi rakjon zsebre...sajnos ez a réteg annyira alulszocializált, hogy abban egyszerűen teremteni akar magának egy mesevilágot amiben ő a király....ebben az országban igenis sok a bunkó ember és minden ok nélkül szólnak be vagy fintorognak a másikra. nekem volt már, hogy csak mentem az utcán 3-4 kiscsaj meg elkezdett rám fintorogni pedig semmi különös nem volt rajtam mégcsak kirittyentve se voltam,arról meg nem tehetek hogy csinos a külsőm amugy is...ezek is szimplán csak irigyek voltak és a tömeg erejét próbálták ellenem használni, hogy hátha elbizonytalanítanak és elhitetik velem a nézésükkel, hogy én egy sz... nő vagyok. régebben egyszerűen elmentem az ilyenek mellett mára meg ránézek a cipőjükre és vágok rá egy grimaszt...egy szép nő egy satnyát nehogy már ne tudjon lenyomni....ez a társadalom ilyen mindig az iskolázatlan kilóg a kapa a szájából, igénytelen és randa emberek képzelik magukat valakinek,csak az a baj, hogy már mutálódnak és csoportosan csinálják....ebben a kiírásodnál is legalább vagy 10 ilyen kapitális példány volt aki hozzászólt és föl sem fogott semmit abból értelmesen amit kiírtál hanem csak beszólni jött ide...:XD egy szégyen ez
2015. febr. 16. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!