Miért bunkók a magyarok? Miért bántják a gyengébbet?
Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban azt veszem észre, hogy a magyar emberek egyre bunkóbbak. Mindenféle ok nélkül piszkálnak és gúnyolnak, holott okot nem adtam rá. Az egyetlen ilyen ok talán, hogy nem vagyok hangos és agresszív nem értem miért erény és menő a gyengébbet bántani? Mégis mi ilyenkor a megoldás? Beszélnek a zsidókról akik meglopják az embereket közben pedig magyar lop meg engem a magyart. Mondják, hogy a cigányok gusztustalanok és undorítóak holott a magyar egyetemisták hajszálra pontosan ugyan ezt teszik, ugyan úgy élnek.
Reméljük, nincsen semmilyen díjad, kitűntetésed, mert éppen ezért a kérdésfelvetésért-állításért fosztotta meg Budapest város Önkormányzata a kitűntetéseitől az egyik polgárát.
2012. febr. 22. 00:41
2/26 big dog válasza:
Mert EURÓPA SÖPREDÉKE ez az ország,biztos nincs igazam végülis csak 60 ország gondolja így,de biztos mind hülyék.
A saját szerencsétlen nyomorult kis droid életükért nem képesek tenni valamit,sokkal egyszerűbb cigányozni meg gyurcsányozni és sírni...
2012. febr. 22. 02:26
3/26 anonim válasza:
nem kellene általánosítani. Az egyetemisták közt is van normális, ahogy a magyarságra sem lehet azt mondani hogy bunkó meg ilyenek. Vannak persze, de NEM az egész nép az. A külföld szavára meg xarok. Nem itt él, ne okoskodjon. Ha valaki piszkál akkor ő a bunkó, nem én és nem más, esetleg nem ismered el a hibáid...
2012. febr. 22. 04:22
4/26 anonim válasza:
Ennél jobban semmi nem irritál. Mikor egy magyar, magyar helyesírással becsmérli a magyarokat akkora általánosságban, hogy kénytelen vagyok őt is odasorolni a saját negatív példáihoz. A magyarok ugyanolyan bunkók, mint az angolok, a németek vagy a szerbek. Semennyivel sem jobban, ugyanis mindegyik országban emberek élnek, nem külön angol-fajok, magyar-fajok. Olyan jó lenne, hogy, ha valaki kisebbségi érzésben szenved, azt nem egy egész országra vetítené ki. Láttunk már sok szélsőséges példát erre a történelemben, sosem lett jó vége.
2012. febr. 22. 07:59
5/26 anonim válasza:
Ebben nincs semilyen általánosítás. Nem csak mi magyarok vagyunk ilyenek hanem az egész világ válik ilyenné és nem veszik észre magukat. A bunkó sose veszi észre magát, mert akkor nem lenne bunkó. Az egész világ nincs rendjén és nincs mit tenni.
2012. febr. 22. 08:30
6/26 anonim válasza:
Én nem tudom..ezekért a kérdésekért fizetnek valakik? Ez már kb. az 50.000 azok közül, amelyek "a" magyart/magyarokat döngölnék a földbe. Enyhén szólva visszás.
Aki pedig úgy jutott el az egyetemista korig, hogy képtelen a megfelelő kontextusba helyezni egy sajnálatos világjelenséget, vagyis a háttér-összefüggéseket érzékelni, azzal már nincs mit tenni. Hagyni kell főni a saját levében.
2012. febr. 22. 08:48
7/26 A kérdező kommentje:
Talán lehet azért nem jutott el, és nem tud ilyen összefüggéseket megfelelő kontextusba helyezni az egyetemista, mert ahonnan jött ott ez nem szokás. Nahát! Nem is tudtam hogy egyre több az ilyen kérdés, nyilván ez is téged erősít.
2012. febr. 22. 10:04
8/26 anonim válasza:
Márpedig, kedves egyetemista (és nem bántani akarlak, hanem ráébreszteni valami olyanra, ami alapvetően fontos), akkor tennéd a legjobbat magadnak, ha a lehető leggyorsabban megpróbálnál...RENDSZERBEN gondolkodni és kitekintve, tágabb (de szoros) összefüggésekben látni a dolgokat. Nem baj, ha nem olyan környezetből jöttél, ahol ez a gyakorlat, de ha gondolkodó és mérlegelő ember akarsz lenni, nézz mindig "távolabbról közelebbre". Többet és mást fogsz látni: mintha lassan-lassan hályog hullana le a szemedről/agyadról. A legjobb akarattal kérlek erre - hogy ne csak a szakterületeden légy majd jó, hanem mint széles látókörű, a szó valódi értelmében értelmiségi is. Sok sikert neked minden téren.
2012. febr. 22. 10:27
9/26 anonim válasza:
Amúgy meg kérlek, ne haragudj rám..A #6-osban egy kicsit kemény voltam - de hidd el, néha már a "hajam tépem", amikor előkerül ez a "silány a magyar"-téma. Nem. Senkinél sem rosszabb, sőt: irgalmatlanul "hosszútűrő". A hibáit, természetesen, szóvá lehet tenni, de szerintem még azokat is megértésre törekvéssel, önostorozás nélkül. Hidd el, hogy nem kevesen vannak, akik annak láttára vigyorognak és dörzsölik a kezüket..
2012. febr. 22. 10:38
10/26 anonim válasza:
Én azt mondom:
Az írásod alapján te sem vagy különb a Deákné vásznánál.
Egyébként is, ha minden ember elgondolkodna azon, hogy nem különb a másiknál, akkor nem lennének ilyen afférok. Tehát nem "etnikum" alapján kellene gondolkodni, ha nem egyénenként. Nem szeretem azt, ha az emberek visszaélnek a jogaikkal és azzal másokat ostorozzanak!!!!!
Sajnos társadalom egyre inkább antiszociális, képtelenek másokkal emberibb kapcsolatot ápolni. ( lásd. Való Világ valóságshow )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!