Miért bunkók a magyarok? Miért bántják a gyengébbet?
„Az írásodból az következik, hogy hátrányosan megkülönböztetsz egy nemzetet a saját komplexusaidból kifolyólag, mert nem vagy képes mérlegelni az írásod és az általánosításod miatt azt, hogy nem a magyarság és a magyar egyetemisták vannak ellened, hanem a környezetedből néhány ember. Az enyémben nincs ilyen affér. Ha a tiedben kifejezetten sok van, lehet, hogy magadba kellene először nézned.”
Tehát a kérdező komplexusokkal küzd, ezért tartja bunkónak a magyarok nagy részét:). Aha. Szted egyébként ennek a mondatodnak van értelme? Mert sztem nincs. A tiédben nincs affér ?:) Mi van? A többi mondatod is értelmetlen zagyvaság.
„Ennél jobban semmi nem irritál. Mikor egy magyar, magyar helyesírással becsmérli a magyarokat akkora általánosságban, hogy kénytelen vagyok őt is odasorolni a saját negatív példáihoz. A magyarok ugyanolyan bunkók, mint az angolok, a németek vagy a szerbek. Semennyivel sem jobban, ugyanis mindegyik országban emberek élnek, nem külön angol-fajok, magyar-fajok. Olyan jó lenne, hogy, ha valaki kisebbségi érzésben szenved, azt nem egy egész országra vetítené ki. Láttunk már sok szélsőséges példát erre a történelemben, sosem lett jó vége.”
Magyar magyar helyesírással, ez jó volt:) . Ha angolul írja le a véleményét, akkor oké? . A szerbeknl lehet,h nem bunkóbbak a magyarok, de az angoloknál igen, a németeknél meg aztán..na hagyjuk :). Angol fajok?:)). Sztem nézd meg a gugliban, mi az a faj, mert hülyeségeket beszélsz, de nagyon. Ezt a kérdezőnek kisebbségi komlexusa van baromságot még hányan akarjátok leírni? Persze, és a külföldre költözött magyarok, akik hülyére kereseik magukat kint, és sztük és bunkók a magyarok, meg a holland túristák, akik szerint bunkók a magyarok, nekik is mind kisebbségi komplexusuk van :)
„Én sem vagyok sem hangos, sem agresszív, mégsem gúnyolnak. Szerintem kezdd el önmagadban keresni a hibát! Az sem válna hátrányodra, ha megtanulnád megvédeni magad.”
Így van, és külföldiek is mind, akik szerint bunkók a magyarok, sürgősen tartsanak önvizsgálatot:).
Egyébként ahelyett hogy nekiestek a kérdezőnak, talán nem ártana elgondolkodni néha. Vajon miért tartják ennyien bunkónak a magyarokat, hm?:) Lehet,h azért, mert többségük tényleg bunkó és rosszindulatú. Ebben az országban magyar lop meg magyart. Melyik országban a legmagasabb a korrupció Európában, hol virágzik a feketegazdaság? Persze, tudom én, egyszerűbb homokba dugott fejjel élni, és verni a mellünket,h milyen f@sza nép vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!