Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért bunkók a magyarok?...

Miért bunkók a magyarok? Miért bántják a gyengébbet?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban azt veszem észre, hogy a magyar emberek egyre bunkóbbak. Mindenféle ok nélkül piszkálnak és gúnyolnak, holott okot nem adtam rá. Az egyetlen ilyen ok talán, hogy nem vagyok hangos és agresszív nem értem miért erény és menő a gyengébbet bántani? Mégis mi ilyenkor a megoldás? Beszélnek a zsidókról akik meglopják az embereket közben pedig magyar lop meg engem a magyart. Mondják, hogy a cigányok gusztustalanok és undorítóak holott a magyar egyetemisták hajszálra pontosan ugyan ezt teszik, ugyan úgy élnek.
2012. febr. 21. 23:19
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Az írásom alapján hogy következik az, hogy olyan vagyok mint akikről írtam? Erre igazán kíváncsi lennék!
2012. febr. 22. 11:43
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
Az írásodból az következik, hogy hátrányosan megkülönböztetsz egy nemzetet a saját komplexusaidból kifolyólag, mert nem vagy képes mérlegelni az írásod és az általánosításod miatt azt, hogy nem a magyarság és a magyar egyetemisták vannak ellened, hanem a környezetedből néhány ember. Az enyémben nincs ilyen affér. Ha a tiedben kifejezetten sok van, lehet, hogy magadba kellene először nézned.
2012. febr. 22. 13:30
 13/26 A kérdező kommentje:
Ahhá! Szóval azért vagyok én is bunkó, mert "hátrányosan" megkülönböztetek nemzeteket vagy mivan? :D Egyébként meg nincsenek komplexusaim tapasztalataim vannak. Ez a nézőpont meg tényleg érdekes már tudod "úgy kezdődött, hogy visszaütött" szóval a sérelmeim az ellenem elkövetett bűnök miatt is én vagyok a hibás... de jó nekem...
2012. febr. 22. 16:47
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
Ez az ország már régóta csak nevében Magyarország. Csak egy hosszú jobboldali kormány segíthetne.
2012. febr. 22. 17:33
 15/26 A kérdező kommentje:
Csak a nevében Magyarország? Ezzel azt akarod mondani, hogy nem magyarok élnek itt? Érdekes mert jelenleg a történelem folyamán most él a legtöbb magyar az országban alig van nemzetiség, ha van is nagyon kicsiny létszámban. Ha nem hiszed akkor ajánlom neked Kristó Gyulától a Nem magyar népek a középkori Magyarországon, de elég ha a Trianon előtti időkre gondolsz... de vissza! a középkorban ugyebár csak jobboldal létezett mégis tele volt az ország nem magyarokkal, akkor hogy lehet ez? :O Talán úgy, hogy a "fajtiszta" ország nem a jobboldaltól származik.
2012. febr. 22. 20:09
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Én sem vagyok sem hangos, sem agresszív, mégsem gúnyolnak. Szerintem kezdd el önmagadban keresni a hibát! Az sem válna hátrányodra, ha megtanulnád megvédeni magad.
2012. febr. 23. 20:46
 17/26 anonim ***** válasza:

„Az írásodból az következik, hogy hátrányosan megkülönböztetsz egy nemzetet a saját komplexusaidból kifolyólag, mert nem vagy képes mérlegelni az írásod és az általánosításod miatt azt, hogy nem a magyarság és a magyar egyetemisták vannak ellened, hanem a környezetedből néhány ember. Az enyémben nincs ilyen affér. Ha a tiedben kifejezetten sok van, lehet, hogy magadba kellene először nézned.”

Tehát a kérdező komplexusokkal küzd, ezért tartja bunkónak a magyarok nagy részét:). Aha. Szted egyébként ennek a mondatodnak van értelme? Mert sztem nincs. A tiédben nincs affér ?:) Mi van? A többi mondatod is értelmetlen zagyvaság.

„Ennél jobban semmi nem irritál. Mikor egy magyar, magyar helyesírással becsmérli a magyarokat akkora általánosságban, hogy kénytelen vagyok őt is odasorolni a saját negatív példáihoz. A magyarok ugyanolyan bunkók, mint az angolok, a németek vagy a szerbek. Semennyivel sem jobban, ugyanis mindegyik országban emberek élnek, nem külön angol-fajok, magyar-fajok. Olyan jó lenne, hogy, ha valaki kisebbségi érzésben szenved, azt nem egy egész országra vetítené ki. Láttunk már sok szélsőséges példát erre a történelemben, sosem lett jó vége.”

Magyar magyar helyesírással, ez jó volt:) . Ha angolul írja le a véleményét, akkor oké? . A szerbeknl lehet,h nem bunkóbbak a magyarok, de az angoloknál igen, a németeknél meg aztán..na hagyjuk :). Angol fajok?:)). Sztem nézd meg a gugliban, mi az a faj, mert hülyeségeket beszélsz, de nagyon. Ezt a kérdezőnek kisebbségi komlexusa van baromságot még hányan akarjátok leírni? Persze, és a külföldre költözött magyarok, akik hülyére kereseik magukat kint, és sztük és bunkók a magyarok, meg a holland túristák, akik szerint bunkók a magyarok, nekik is mind kisebbségi komplexusuk van :)

„Én sem vagyok sem hangos, sem agresszív, mégsem gúnyolnak. Szerintem kezdd el önmagadban keresni a hibát! Az sem válna hátrányodra, ha megtanulnád megvédeni magad.”

Így van, és külföldiek is mind, akik szerint bunkók a magyarok, sürgősen tartsanak önvizsgálatot:).

Egyébként ahelyett hogy nekiestek a kérdezőnak, talán nem ártana elgondolkodni néha. Vajon miért tartják ennyien bunkónak a magyarokat, hm?:) Lehet,h azért, mert többségük tényleg bunkó és rosszindulatú. Ebben az országban magyar lop meg magyart. Melyik országban a legmagasabb a korrupció Európában, hol virágzik a feketegazdaság? Persze, tudom én, egyszerűbb homokba dugott fejjel élni, és verni a mellünket,h milyen f@sza nép vagyunk.

2012. márc. 10. 14:43
 18/26 anonim ***** válasza:
Utolsó: a feketegazdaság, sajnos, Európa minden országában kényszerűen virágzik; a korrupció mindenütt jelen van (az istenített multik külön alapot építenek be megvesztegetés céljára a költségvetésükbe, természetesen virágnyelven megnevezve azt); magyar lop meg magyart? - megtörténik, sajnos - de az is ám, hogy német németet, spanyol spanyolt éssatobbi. Bunkónak tartanak bennünket? Vajon kik? A román, a szerb, a szlovák..az amerikai? Ezek az ítéletek gyerekesen, bután szubjektívek - működnek az egész világon, oda-vissza. Hidd el: a magyar nép és a magyar ember nem rosszabb egy paraszthajszállal sem a többinél. Aki ezt állítja, annak meghatározott célja van. Nem éppen tisztességes (finom akarok lenni:-) ).
2012. márc. 10. 15:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Utolsó, szépen csúsztatsz, azt írtam,h nézd meg, nálunk milyen magas a korrupció, és hasonlítsd össze más európai országokéval. Erre leírod,h máshol is van korrupció.Van,csak nem ilyen arányban. Így már érthető? Igen,biztos vannak a magyarnál rosszabb népek is, de tartom,h a magyar nép bunkóságával rosszindulatával kiemelkedik.
2012. márc. 10. 15:29
 20/26 anonim ***** válasza:
Állj. Nem csúsuztatok. A korrupciós index nem nálunk a legmagasabb, hanem - pl. - Romániában és Bulgáriában, de Olaszországban és Franciaországban sem a legalacsonyabb. Ha pedig neked minden áron alávaló a saját nemzeted, hát lelked rajta. Elmehetsz bármikor, akár bárhová is (ahol majd tapasztalatokat szerzel). Nem tesszük ki a gyászlobogót a középületekre a távozásod napján.
2012. márc. 10. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!