Lányok! Ti hogyan oldjátok meg a menstruációs napokat?
Első: igen,ez egy természetes dolog,de azért egy általános iskolában a fiúk másként kezelik. Emlékszem,egyszer véletlenül kirántottam egy betétet a táskámból,ami a terem közepén landolt. Hetekig én voltam a "betéteslány",még a lányok körében is :) Szóval általánosban azért ezeket még másként kezelik.
Vagy teremcsere alatt ejtsd útba a mosdót,vagy pedig tedd bele neszerbe,amiben a zsebkendőket is tarthatod. A legtöbb mosdóba elkél a zsepi,így biztos nem fognak rád furcsán nézni.
alapból úgy megyek azokon a napokon suliba, hogy olyan ruhát veszek fel, amelynek a zsebébe még reggel (otthon) beteszem, suliban meg észre sem veszik:)) 2 éve így csinálom, és nem tűnt fel, hogy bárki is észrevette volna:) esetleg a barátnőmnek szólok róla ha valami..
13/L
Én egyik barátnőmet mindig a táskám elé állítom, s hamar kihúzom a táskából és beteszem a zsebembe. Legközelebb a mosdófülkében veszem elő.
14/L
Árulnak (én budmilban vettem) kicsi lapos neszszert, akkora, mint egy pénztárca. Gimiben senki nem nézi meg, minek megyek vele a mosdóba, valószínűleg, aki érti, az érti, de amúgy nem feltételezhető, lehet benne akár pénz vagy zsepi. Legjobb bnőm is ezt csinálja.
18/L
*A tampon sokkal kevesebb vért szív be. Nekem egy betét 3-4 órán át is elég, egy tampon meg kb. 30-40 percig.
Akkor rossz méretű tampont használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!