Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok! Suliban hogy oldjátok...

Lányok! Suliban hogy oldjátok meg a nagywécézést??

Figyelt kérdés
Ráülni nem szeretnék, még papirral sem, mert nagyon undorító, fölötte egyensúlyozni megfárasztó, és ki se lehet rendesen törölni abban a pózban. 15L
2010. szept. 17. 17:17
 1/10 emberke válasza:
100%
én fiú vagyok de én sehogy sem kakilok a suliban.
2010. szept. 17. 17:18
 2/10 anonim válasza:
100%
én lány vok és sehogysem azt elvégzem otthon....D
2010. szept. 17. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

én idegen helyen nem is tudok kakilni. Csak otthon :)

A múltkor egy héátig nem voltam otthon,akkora hassal jöttem h az nem igaz,. Tök fel voltam puffadva ,itthon már ki tudtam magam sz*rni utánna már jobb volt

19/L

2010. szept. 17. 17:23
 4/10 anonim válasza:
100%

én suliba még wc-re se megyek el...

amúgymeg ha nem bírod ki, akkor ülj a papírra, nem hiszem el hogy annyira undorító lenne hogy inkább beszarsz :P

2010. szept. 17. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Ó hát én az osztálytársaimmal mentem ki egyszer órán(!) nagyvécézni.Hallottam azt is,ahogy finganak,meg ahogy loccsan az "anyag" miután kinyomták.:)17/L
2010. szept. 17. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Tegyél rá papírt, csak jobb mint beszrni.
2010. szept. 17. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Rá lehet szoktatni a tested, hogy reggelente ezt otthon elvégezd, és nem lesz ilyen gondod.
2010. szept. 17. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Sehogy, otthon szoktam :)

Viszont én pisilni sem szeretek úgy, hogy fölötte guggolok, szóval én vagy körberakom wc papírral, vagy szoktam venni DM-ben ilyen wc ülőke papírt, amit egy mozdulattal rá lehet tenni és kész is.

2010. szept. 17. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:

én nem szokta isiben. csak is itthon reggel.

papír az ülőkére ha nem birod ki :P

És ha nem akarod h mindenki azt hallgassa h h szarsz szünetbe akk kéreckedj ki órán :)

2010. szept. 21. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:
En sem voltam sosem suliban nagyvecezni, en mindig este otthon mentem el. En elsosorban nem azert nem javaslom, mert nem ulsz a wc-re, hanem azert, mert ilyet nem lehet kiszamitani, lehet, hogy vege lesz a szunetnek, mire vegzel meg masok is hallhatjak stb. Szoval en sem javaslom.
2010. szept. 21. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!