Lányok! Ti hogyan oldjátok meg a menstruációs napokat?
Beteszem a zsebembe.
Amúgy meg ez egy természetes dolog, minden nő menstruál és minden férfi tudja, hogy minden nő menstruál. Nincs ebben semmi szégyellni való. Ha meglátják, hát meglátják. Mutogatni nem kell, de szégyellni sem.
35N
A zsebembe teszem. Biztos, ami biztos alapon rakok párat a neszesszerembe is, ami, ugye zárva van, szóval hihetik azt is, hogy csak megyek megigazítani a sminkem.
21/L
Kiveszed a táskából, berakod a zsebedbe. Ha kérdeznek, megmondod. Ez nem szégyen. Teljesen természetes dolog. Nem tudom, mennyi idős vagy, később átállhatsz tamponra, azt nem kell olyan gyakran cserélni, kisebb, tehát nem kelt akkora "feltűnést". Szerintem kényelmesebb is. De tényleg csak akkor, ha már idősebb vagy, majd gimiben.
19/L
"lég furcsa lenne, ha mindig vinném magammal az egész táskámat..."
Pedig ugy csinaltam en is, es mindenki anno.
Nem is volt hova letenni biztonsaggal a taskat, ugyhogy muszaj is volt.
"később átállhatsz tamponra, azt nem kell olyan gyakran cserélni, kisebb, tehát nem kelt akkora "feltűnést". Szerintem kényelmesebb is."
A tampon sokkal kevesebb vért szív be. Nekem egy betét 3-4 órán át is elég, egy tampon meg kb. 30-40 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!