Napló olvasása. Ez ennyire természetes lenne?
Egyik nap ültem háttal az ágyamnak(referátumot csináltam), amikor bejött a szobatársam és beszélgettünk. Egy jó 5 perc múlva fordultam csak meg és azt látom, hogy olvassa a naplómat (határidő napló, de én írok bele mást is). Kérdeztem, hogy mit csinál? Ezt a választ kaptam: "hát olvasom a naplódat". Kivettem a kezemből és azt kérdezte, hogy "de a levelet elolvashatom?" (Amit a barátomtól kaptam). Kicsit felment bennem a pumpa.
Ja és ő már a második ember, aki ezt megcsinálta. Azóta nem hagyom elől.
Eddig sem kellett volna előhagyni. Nem normális dolog, nem természetes. Sajnos vannak olyan emberek, akiket nem nevelnek meg... Kioktattam volna, az tuti. Még ha meg is akarja nézni, akkor is minimum engedélyt kér. DE ha tudta, hogy napló, akkor nem is kellett volna, hogy kíváncsiskodjon, mert van magánélet.
23N
Én is írtam naplót...de nekem nem határidős volt...nekem anyám olvasta el...hujjjujuj XD Most már csak nevetek rajta, de akkor egyszerre vert ki víz a víz és ázott ki a hideg ...és lezsibbadt minden végtagom :D Nem normális! Annak örülök, hogy egész "normális" oldalon olvasott bele :D bár még azon is megvolt rökönyödve :D
Évekkel később a hugom naplója került a kezébe,de felszólítottam, hogy azonnal tegye le! :D
23N Én kb. 8 évig írtam naplót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!