Miért tette ezt?
A héten halt meg a nagymamám, és a gyerekkori barátom, akivel évek óta nem beszéltem (kb. 10-11 éve) odajött hozzám (nem estem neki útba, tehát szándékosan jött hozzám) és részvétet nyilvánított. De miért? Tudom,udvarias, de mégis olyan furcsa volt tőle.vagy már hülye vagyok a depressziótól? Bocsi, ha zavarlak a kérdésemmel, de most összejött minden... utálok élni.
19/L
Szerintem ez egy teljesen normális reakció volt a részéről. Feltételezem, hogy Te, a gyermekkorotok és ehhez kapcsolódóan a nagymamád fontosak vagytok neki, még ha most már nem is tartjátok a kapcsolatot.
(Vagy akár az is lehet, hogy ő is veszített már el valakit, és ebből adódóan érzékenyebben reagál az ilyen helyzetekre. Nekem bátyám halt meg, azóta én is máshogy viselkedek, ha egy ismerősömnek meghal valakije.)
Mert értelmes ember ezt cselekszi ilyen szituációban. Nincs ezen semmi érthetetlen.
Részvétem.
Részvétem.
Mert még mindig a barátjának tart és örülj neki, hogy számíthatsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!