Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit tudok csinálni, ha utál a...

Mit tudok csinálni, ha utál a tanárom?

Figyelt kérdés
Semmi okot nem adtam rá neki, végig szimpatikusnak tartottam, csak csendben meghúzódtam, és nem nagyon beszéltem, mert nem nagyon mertem. már sírok is néha, ha belegondolok, a következő évekbe. nem vagyok nála a legjobb tanuló, de vannak nálam rosszabbak is. a hibáimat kiemeli, a teljesítményem nem veszi figyelembe. mit tanácsoltok?
2012. jan. 27. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
az osztályfőnököddel lenne érdemes beszélni erről. vagy szüleiddel esetleg. de ha van elég merszed, és magabiztosságod vele szemben - amit ez a leírás alapján kétlek -, akkor odamehetsz hozzá is, és nyíltan megkérdezheted, van-e valami konkrét problémája veled, mert te úgy érzed, hogy utál, és negatív irányba kivételez veled. sok sikert!
2012. jan. 28. 10:27
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2012. jan. 28. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ha rátarti és beképzelt, akkor küldd hozzám, én letöröm a szarvát :D
2012. jan. 30. 01:45
 4/6 A kérdező kommentje:
:$ jó :D
2012. jan. 30. 21:56
 5/6 nagy-niki válasza:
nekem is ez a problémám.egyik nap az osztályfőnököm közli velem, hogy halotta egy pár tanártól, hogy órán nem elég jól teljesítek és makacskodom. nem fért a fejembe,hogy melyik tanár feltételezhetett rólam ilyet, mikor minden órára készülök rendesen és nem szoktam makacs lenni és ki sem mutatom azt. egész szünetben sírtam emiatt, és téged is megértelek.
2012. febr. 24. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:
sajnálom a helyzetedet. :/ nekem ezt még nem mondta az osztályfőnök, de nem tudom, mi van.:S
2012. febr. 24. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!