Mit tudok csinálni, ha utál a tanárom?
Figyelt kérdés
Semmi okot nem adtam rá neki, végig szimpatikusnak tartottam, csak csendben meghúzódtam, és nem nagyon beszéltem, mert nem nagyon mertem. már sírok is néha, ha belegondolok, a következő évekbe. nem vagyok nála a legjobb tanuló, de vannak nálam rosszabbak is. a hibáimat kiemeli, a teljesítményem nem veszi figyelembe. mit tanácsoltok?2012. jan. 27. 22:44
1/6 anonim válasza:
az osztályfőnököddel lenne érdemes beszélni erről. vagy szüleiddel esetleg. de ha van elég merszed, és magabiztosságod vele szemben - amit ez a leírás alapján kétlek -, akkor odamehetsz hozzá is, és nyíltan megkérdezheted, van-e valami konkrét problémája veled, mert te úgy érzed, hogy utál, és negatív irányba kivételez veled. sok sikert!
2/6 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2012. jan. 28. 11:17
3/6 anonim válasza:
ha rátarti és beképzelt, akkor küldd hozzám, én letöröm a szarvát :D
4/6 A kérdező kommentje:
:$ jó :D
2012. jan. 30. 21:56
5/6 nagy-niki válasza:
nekem is ez a problémám.egyik nap az osztályfőnököm közli velem, hogy halotta egy pár tanártól, hogy órán nem elég jól teljesítek és makacskodom. nem fért a fejembe,hogy melyik tanár feltételezhetett rólam ilyet, mikor minden órára készülök rendesen és nem szoktam makacs lenni és ki sem mutatom azt. egész szünetben sírtam emiatt, és téged is megértelek.
6/6 A kérdező kommentje:
sajnálom a helyzetedet. :/ nekem ezt még nem mondta az osztályfőnök, de nem tudom, mi van.:S
2012. febr. 24. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!