Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim lesz a tesi tanárom, mit kell ilyenkor csinálni?
Titkolni! Mindenképp, mert gondolkodás nélkül, páros lábbal rúgják ki amint kiderül, és utána akkor már máshol sem nagyon lesz belőle többé tanár.
Neked ezzel szemben már csak egy éved van, és heti egy-két alkalommal kell csak úgy csinálnotok mintha.
(A barátnők se tudjanak róla ha lehet, SŐT ŐK FŐLEG NE)
Szerintem szóljatok előtte, mondjátok el a helyzetet, h szülők is tudnak a kapcsolatról, nem megront majd, stb, akkor nem lehet baj.
Érdekes helyzet;)
Kalappal:)
Előző vagyok
Mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk, csak nem tesitanár a barátom.
Az a hozzászóló vagyok, aki azt javasoltam, hogy mondjátok el.
Próbáltam utánakeresni:
Ám azért javasoltam a tiszta utat, mert tudom, hogy a titkok, amit ennyire titokban kellene tartani, nagyon könnyen kiderülnek. A barátnőid az osztályban pedig biztosan már ismerik a sztorit és a barátodat is. Így szerintem elkerülhetetlen és ha így tudja meg pl az igazgató, az nagyobb gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!