Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit kell csinálni?! Többi lent. Fiúk-Lányok írjatok!
Szia először is messze lakik? kérj képet róla ! Találkozzatok(ha közel lakik) Ha nem érzel semmit iránta csupán csak msn-en rajongás akkor felejtsd el :D
Én ezt szoktam mondani:Figyelj még élőben sem találkoztunk és ez alapján nem tudom,hogy mit tegyek :(
Vagy:Bocsi,de én nem érzek irántad semmit. Legyünk csak barátok rendben?
Írd meg neki őszintén, amit gondolsz.
Az ilyen emberek gyökerek, akik neten szerelmesek lesznek egy ismeretlenbe. Nem vall magas intelligenciára sem kivéve, ha átb..ni akar az illető. Írd meg neki, hogy küldön neked képet magáról, vagy találkozz vele, de vigyázz, ha ilyen nyomorék, aki egyből szeret, imád téged, ott valami gond van.
Röviden: te még ismerkedni akarsz :D
Szerintem ne utasítsd vissza, csak ne tegyél semmiféle utalásokat arra, hogy te is szereted... érezze úgy, hogy egyoldalú a dolog. Ez is fáj majd neki hosszútávon, de sztm kb a legjobb, amit tehetsz. Vagy ha abszolút nem jön be & úgy érzed, a későbbiekben sem akarnál tőle semmit, akkor mondd meg neki kerek-perec, hogy csak barátságot szeretnél tőle.
22/F
Hát a mi sulinkba akar járni meg minden.Fogok róla képet kérni,de olyanokat mondott el amiket másnak nem nagyon.De engem tényleg nem érdekel.Szerintem az lesz,hogy meg mondom neki az igazat.A multkor is nagyon nyomult meg olyanokat mondott,hogy ide költözne a szomszédomba csak hogy lásson :|
De én nem szoktam interneten szerelmes lenni.
Nagyon helyes....
Nem is kell a net szerelem...
Az érzelmek és gondolatok sem jönnek át mindig normálisan.
Az persze más, ha már taláékoztatok, szeretitek egymást, úgy lehet neten is. De így, hogy semmit nem tudsz róla??
Egyébként meg ha nyal, még nem biztos, hogy kedves és igazat mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!