Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Na szoval pár nap mulva talakozom egy lányal akit interneten ismertem meg hozza az egyik baratnojet(aki alitolag szeret sokat beszélni) és ilyenkor mi a szokás odamegyek pusz puszz asztán leulunk beszélgetni? és ha nemleszz téma ..kinos csond? mi ilyenkor a teendoo? kicsit lámpalázasvagyok
2011. júl. 15. 02:17
 1/4 Inkog Nito ***** válasza:
Na szóval!Olyan nincs hogy nem lesz téma mivel két lánnyal beszélgetsz.Főleg hogy ez egyik szeret sokat beszélni.Beszéltesd az internetes lányt vagy a beszédesebbet,viszont ne ess abba a hibába hogy többet foglalkozol a beszédesebbel,mert az internetes csajszi azt fogja hinni nem érdekled.Hozz fel témákat pld zene,állatvilág,környezet,jó sztori,esetleg ha van valami jó vicced bevetheted,viszont ne az elején kezdj vele mert azt hiszik valami félnótás mókamiki vagy :) Próbálj szemkontaktust tartani amennyire csak tudsz elsősorban az internetes lánnyal,főleg amikor ő beszél csak rá koncentrálj ha a beszédes lány beszél akkor néha nézz oda az internetes lányra és eressz el egy aranyos mosolyt :D értékelni fogja.Remélem segítettem,ha van még kérdés akkor írhatsz ide :D
2011. júl. 15. 02:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Én pont a napokban voltam ilyen helyzetben és nagyon jó nap volt :D

először is szerintem nem kell semmi puszi csak köszönés aztán keressetek egy jó helyet ahova eltudtok menni.

Amúgy a téma magától fog jönni szóval nem lesz ez akkora probléma mikor már ott vagy főleg ,ha egy olyan csajjal is találkozol aki szeret beszélni :)

ha alkalmad nyílik rá akkor kérdezz vissza ,vagy hozz fel számodra tetsző és érdekelt témákat.

aztán írd majd meg ,hogy hogyan sikerült :)

2011. júl. 15. 02:59
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D megírom hogyhogysikerult amint tulvagyok rajta
2011. júl. 15. 03:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem a netes lány hagyja otthon a barátnőjét :D:D Teljesen felesleges :D
2011. júl. 15. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!