Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim lesz a tesi tanárom, mit kell ilyenkor csinálni?
11/30 A kérdező kommentje:
Igen...sajnos elég sokan tudnak rólunk... :-(
Szinte az egész osztály, mert pl mikor mentünk osztálykirándulásra, akkor is ő vitt ki és jött értem, de osztályfőnök nem tudja...
Köszönöm az eddigi válaszokat, tanácsokat!
Amúgy a törvényhozók nem tudom miért nem gondoltak arra, hogy a diák a férfival előbb összejön, minthogy az tanár legyen. Szerintem az ilyet másképp kellene kezelni.
2010. júl. 17. 22:44
2010. júl. 17. 22:44
14/30 anonim válasza:
Az én barátom is tanár és tanít is engem!
Ő történelem tanár (ő is 23) én pedig 18 vagyok és még 2 évem van a suliból mert egy évet ki kellett hagynom
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy nem nagyon tudták az olsztálytársaim amúgy se mert mindketten a sulimtól 20kmre lakunk és nem jött értem egyszer sem meg nem si kísért el.
Szóval mi titokba tartottuk/tartjuk. Már egy éve tanít engem és én kértem direkt, hogy ne adjon jobb jegyet meg ilyenek mert akkor feltűnne. De azért néha néha megesik, ghogy a tanári wcbe kötünk ki:$:P
Remélem sikerülni fog neked is és nem lesz belőle gond:)
2010. júl. 17. 22:50
Nem mehetne másik iskolába tanítani?
2010. júl. 17. 22:58
Hát ez elég kellemetlen szitu. Ha szóltok, lehet, nem kapja meg az állást, de legalább baj se lesz belőle. Ha meg ennyien tudják, akkor nem igen fogjátok tudni eltitkolni :/
2010. júl. 17. 23:02
Nem tudom mennyire okozna problémát, ha beszélne az igazgatóval és másik osztályt kapni, mert lehet hogy egy másik kollégájának tök mindegy lenne. Ha olyan az igazgató, lehet hogy szúrná a szemét hogy a lány 17 a fiú 23, ami amúgy ideális is lehet. Nehéz ezt megválaszolni, mert ha előre szól akkor nem titok és változhat, bár azt sem nehéz letagadni hogy nincsenek együtt külön-külön sem, de mindenki b.sztatni fogja őket aki csak teheti.
2010. júl. 17. 23:18
Nem értem hol a hiba. Nem a bugyidban turkál bordásfalazás közben. Sztem egyáltalán nem lehet befolyásoló tényező, ha már régebbi a kapcsolat. Nem kikezd veled, megront,stb... csak simán egy pár vagytok.
2010. júl. 17. 23:48
22:21 és 38 vagyok, akkor mégis meg kell mondani, jól mondta az egyik előbbi válaszoló, amit ennyien tudnak az MÁR nem titok, ha előre tisztázzátok lehet nem kapja meg EZT az állást, de legalább még kaphat másikat. Ha lebuktok akkor nemigen.
2010. júl. 17. 23:48
előző vok. Ha tisztázzátok előre az igazgatóval, hogy mi xy ideje együtt vagyunk, abból sztem baj nem lehet. De ha megdől a titkolózás xy idő múlva, a jóisten nem bizonyítja be hogy nem kezdett ki veled. Már ha átgondoljuk a dolgot úgy józan paraszti ésszel.
2010. júl. 17. 23:50
Kapcsolódó kérdések: