Nagyon nem megy a matek, a tanárom is nagyon rossz, mit tudnék csinálni?
nem tehetsz semmit ebben a suliban. menj máshova...
sajnos ez a tanár hibája.
nekünk a fizika tanárunk ilyen, szeptembertől másik suliba fogok járni.
nem fogom megvárni, míg megbukok, most még örülök a hármasaimnak és négyeseimnek. jó, én mondjuk majdnem kitűnő tanuló vagyok, és velem ez hat évfolyamos gimiben történik meg, de akkor sem fogok várni.
viszont a matek érettségin kötelező, szóval szerintem nagyon húzz bele a suliváltásba, hogy pótolni tudj.
hiába panaszkodnál tanárra, ezen nem szeretnek változtatni az iskolák, nekik mindegy, hogy a gyereknek jó vagy rossz...
Ha minden szülő panaszt tesz a tanár ellen akkor tenniük kell valamit (főleg egy magánsuliban, minden diák akinek baja van a matekkal szóljon otthon hogy a tanár nem tanít és szólni kéne az sikola vezetésnek, aztán a szülök szóváteszik, hogy ez így nem tanítás és ez nem tanár).
Ennek ellenére , lehet magántanár kell és akkor menni fog.
Menj magántanárhoz, ha megengedheted magadnak!
Egyrészt csak ti ketten lesztek, csak rád fókuszálhat. Minden bizonnyal felismeri, hogy hol vannak a hiányosságaid.
Nem hiszem, hogy a károdra válna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!