Azt szeretném mondani h angolból nagyon rossz vagyok és nem akarok megbukni. Fel akarom magam mentetni csak azt nem tudom h hol kell, miit kell csinálni?
Magyarból sem vagy a legjobb. :)
Biztos lehet ilyet csinálni, én már hallottam róla, de neked már régen rossz, ha az angolt képtelen vagy megtanulni. Ez nem egy iskolai tárgy, és az irodalommal vagy a történelemmel ellentétben erre az életben is szükséged lesz. Ha mégsem, akkor valamit elbaxtál.
Hogy ne csak b*szogassalak, szerintem tanárt kéne váltanod, valahogyan. Általános suliban én is gyűlöltem az angolt, undorító volt a tanárunk, meg ugyan nem buktam de mindig hülyének éreztem magam belőle. Aztán középsuli jött a tanárváltás, heti 15 angolóra és év végén már a kezembe volt a középfokú (ennek már 6 éve), azóta is fejlesztem magam, jól beszélek, írok, stb... és nagyon szeretem.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy másik tanár megfordíthatja a mostani helyzetedet, ne menekülj el a tanulás elől. Ha majd a töri nem megy, vagy a matek, akkor abból is felmenteted magad? Ugyan már, ne viccelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!