Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Titeket is utálnak a szomszéda...

Titeket is utálnak a szomszédaitok, mert vannak kutyáitok?

Figyelt kérdés
Nálunk nagyon ez a helyzet,mivel van két tacskónk,akiket menhelyekről fogadtunk be,és ezért nagyon rossz a viszonyunk,mert a kutyák,ha elmennek a kapunk előtt valakik,akkor ugatnak.De ok nélkül nem szoktak zajt kelteni,meg vannak nevelve,illetve éjszakára is elzárjuk őket,hogy ne ugassanak,egész éjszaka alszanak,csend van.
2012. jan. 13. 12:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Minket a bal oldali szomszédunk utál,mert van egy kutyánk,aki egyszer átszökött hozzá és akkor megfenyegette anyámat,hogy megöli a kutyát,ha még egyszer átmegy..egyébként egy alkesz állat a hapsi,a saját kutyáját is láncon tartja és meg is verte néha..mi viszont nem szeretjük a másik szomszédunkat,mert a 2 kutyája egész éjjel ugat..de asszem ez érthető,nem túl jó igy aludni,azért ilyen idegbetegek,mert sosem viszi őket a szomszéd sétálni.Úgyhogy békés szomszédság mondhatom:)
2012. jan. 13. 12:49
 2/19 anonim ***** válasza:
23%

minket nem, de szerintem azért mert nincs is kutyánk.

De én sem szeretem azokat akik panelbe bezárva tartanak kutyákat, az útra szar*tják, szájkosarat nem raknak rájuk és még a lakásban is folyton ugat ahányszor valaki elsétál az ajtó előtt (és panelban ám sokan mászkálnak).

Kertes házban más lenne a dolog fekvése. Nemtom, hogy ott laksz-e. Viszont ez a tipikus "szar*i bele" esete, ne foglalkozz vele. Ha nem ezért akkor valami más miatt utálnának a szomszédok :)

2012. jan. 13. 12:50
 3/19 anonim ***** válasza:
Az egyik szomszédomat nem zavarja mert neki is van kutyája meg minden. Nekem 2 kutyám van, 1 németjuhászom meg egy labradorom. Németjuhászt még a párom hozta ide amikor összeköltöztünk a labradort meg én fogadtam örökbe mert az ismerősöm az utcára akarta tenni. A másik szomszédom utálja a kutyákat a zaj meg minden miatt, ritkán áll szóba velem. De még most nyáron majdnem betörtek hozzájuk és az én labradorom jelzett is hogy ott gáz van és átugrott a kerítésen kiüldözte a betörőket amit a szomszédom pont látott és akkor volt az a nap amikor bocsánatot kért és fel ajánlotta hogy akkor kezdjünk tisztalappal tehát ő nem lesz haragba. A szembe szomszédom egy idős banya aki mindig kiabál velem ha éjjel ugatnak a kutyák meg volt hogy bántani akarta őket de nem jött neki össze, meg nem egyszer volt hogy fel jelentett de nem lett semmi belőle, mert 2 kutyát lehet tartani tartom is jól etetem őket nincsenek láncra verve és az óljuk is normális. Volt hogy egy darabig még pampogott de most már lehiggadt valamennyire.
2012. jan. 13. 12:53
 4/19 anonim ***** válasza:

A bal szomszédunkat nem, mert alig vannak otthon. Mag hát nekik is van kutyájuk.

A jobb szomszédtól pedig teljesen el van zárva, alig hallatszik és látszik át, mert elég nagy házunk van... meg hát nekik is van kutyájuk.

Átszökni meg sehova nem tud, mert sem a hegesztett hálóból készült kerítést nem tudja átrágni, sem a házon átmászni.

2012. jan. 13. 13:06
 5/19 anonim ***** válasza:

Mi már kertesházba költöztünk, de jó sok éve, amikor társasáhzban éltünk, volt egy kisebb termetű vizslánk. Napi 4x vittük le sétálni, ugatni nem ugatott.

A folyosón ugye három lakás egymás mellett mi voltunk az elsők és harmadik szomszédban élt egy család-a hapsinak az mszmp egykori főtitkára volt a rokona, rettentően lenéztek mindenkit, anyumnak addig nem köszönt a feleség, míg meg nem tudta, hogy van diplomája...khm.

Na és ők terrorizáltak minket, a nő néha vegyszerrel öntötte fel előttünk a folyosót, hogy belelépjen a kutyánk, vagy vizet öntött ki a lépcsőházban, aztán elterjesztette, hogy a mi kutyánk vizelt oda. Beteg ember, igazából mindenki utálta őket a házban-mármint a nőt, a férfi annyira nem zavart vizet...

2012. jan. 13. 13:11
 6/19 A kérdező kommentje:

hát balra tőlünk egy vén asszony lakik,aki az anyámba elküld engem mindíg,meg minden szomszédnak ránk beszél,meg olyanokat hazudik,hogy azért húztuk fel a kerítést,mert büdös van..-ezen jót nevettem,mert olyan kerítést még nem láttam,ami a szagokat megfogja :D

A JOBB OLDALUNKON EGY FIATAL HÁZASPÁR LAKIK A 2 GYEREKÉVEL,ÉS FÉLTIK ŐKET,KI SEM JÖHETNEK A SAJÁT UDVARUKRA SEM JÁTSZANI HA HIDEG VAN....a gyerekek egyfolytában hergelik a kutyákat,rúgdossák a kerítést,meg rángatják-na őket utálják a kutyák és meg is ugatják mindíg őket...-nem is köszönünk itt senkinek sem,de ők sem nekünk...pedig mi mikor ideköltöztünk nagyon kedvesek voltunk velük egy csomó gyümölcsöt,halat adtunk neki,meg próbáltuk a jó viszonyt,de ők elzárkóztak...

2012. jan. 13. 13:11
 7/19 anonim ***** válasza:
Minket csak egy szomszéd utál. Egy Havanese kutyusunk van, a legaranyosabb a világon.... Egyszer vittük le sétálni anyukámmal, mikor megjelent a néni, aki gyűlöli a kutyákat. Persze az én kis drágaságom odament hozzá (megszagolgatta). Az meg elkezdett sikoltozni szó szerint, hogy utál minket, meg az állatunkat, hogy takarodjunk a p*csába, és esküszik, hogy felakasztja (!) a kutyát...
2012. jan. 13. 13:14
 8/19 A kérdező kommentje:
úr isten..!!!Ez felháborító,de tényleg!!!Anyunak is havannese volt,imádnivaló kis jószág :) ohh...miért nem lehetünk mi szomszédok?:D
2012. jan. 13. 13:18
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
huh ezt a kerítésrángatást én is ismerem, uyge kertesházba költöztünk és mellettünk van egy iskola, jönnek ki a gyerekek falkában és direkt hergelték a kutyáinkat, dolgokat dobáltak be, botokkal piszkálták őket. Hát én azt csináltam, hogy lefilmeztem az egészet, és bevittem az iskola igazgatójának...azóta nincsen annyira probléma. Te nem tudod ezt megtenni? Hátha...
2012. jan. 13. 13:19
 10/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: volt a kutyán szájkosár és pórázon vitted?
2012. jan. 13. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!