Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A ti szomszédaitok is ilyenek?

A ti szomszédaitok is ilyenek?

Figyelt kérdés
Hogy általában soha nem szólnak semmit, a legtöbbjük még köszönni se köszön, de sunyi módon folyamatosan azt lesik, hogy mi az az akár legapróbb dolog, ami miatt fel tudnák jelenteni a másikat.
2011. nov. 21. 08:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nagyjabol igen, akkor koszonnek ha miszaj, de tobbet tudnak rolunk, mint mi magunk, kertes ovezet
2011. nov. 21. 09:02
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Dettó...Nálunk még rosszabb a helyzet,mert csak öreg pletykás szipirtyók laknak a környékünkön,akik úgyszintén azt lesik hogy kit miért tudnának kibeszélni,és elcsámcsogni egy lerágott csonton "évekig"....ki nem állhatom egyiket sem......
2011. nov. 21. 09:11
 3/11 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint máshol is hasonló a helyzet...

Mi is külvárosi kertes részen lakunk családi házban.

Nekem már-már röhejes, amit művelnek. Amellett hogy szeretnek feljelentgetni mindenkit, borzasztó irigyek is egymásra. Persze próbálnak úgy csinálni, mintha őket egyáltalán nem is érdekelné a másik. Közben meg dehogynem!

Kicsit úgy érzem magam köztük, mintha valami paródiába csöppentem volna.

Pl az egyik szomszéd tavaly tetőt cseréltetett. Erre a másik, velük szemben, idén cseréltette le az amúgy teljesen jó állapotú tetőjét. Sőt meg is nagyobbította. De ez nem volt elég, kerítést is cseréltettek. Erre most a másikuk csináltat pontosan ugyan olyan kerítést.

Tényleg kész kabaré az egész!

2011. nov. 21. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Nálam régen az albérletben voltak ilyen szomszédaim. Minden apró kis gond miatt balhéztak, ha meg ők csinálták a balhét akkor nehogy szólni merjünk mert nekik áll feljebb. Sőt a legrosszabb akkor volt amikor egyik alattunk lakó bulit csinált, kb még a szomszéd ház tömben is lehetett hallani a zenét meg minden,l és akkor is ránk akarták kenni a dolgot, nekem ott lett elegem mindenből.

Most jelenleg egy családi házban lakunk a barátnőmmel minden szép és jó szerencsére itt szintén idős pletykás szomszédaim vannak de szerencsére nagyon kedvesek, és segítünk egymásnak, itt semmi ilyen probléma nincsen szerencsére.

2011. nov. 21. 09:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez is csak lemerem fogadni hogy ebbe az országba van,tipikus magyar mentalitás,mit is várhatna az ember.....
2011. nov. 21. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A mi szomszédaink jófejek :) Nem mondom, hogy soha nincsenek problémák, de normálisan le lehet rendezni. Ez a feljelentgetősdi teljesen abszurd, már az óvodában lenéztem azokat, aki minden miatt rohant, hogy "óóóvónéniii". Most ugyanez megy, csak nagyban.

Megjegyzem abszolút nem szomszédságfüggő. Itt a gyk-n is elképesztő, felír valaki egy problémával kapcsolatos kérdést, pl. hogy zavarja, hogy a szomszéd vasárnap korán nyír füvet. Az első válasz rögtön: jelentsd fel. Neem, még véletlen sem az, hogy esetleg menj át, hogy megkérd, csinálja később, mert hátha eszébe sem jutott, hogy téged ez zavar. Nem. Jelentsd fel.

Esetleg törj borsot az orra alá, itt halálkomolyan beírják, hogy kend be kutyagumival a kilincsét meg ilyenek. Szóval azt hiszem, ez az általános mentalitás. Az ég óvjon az ilyen szomszédoktól..

2011. nov. 21. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendesek a szomszédaim. Pedig a legtöbbjük öreg már. Soha nincs semmi bajunk egymással. De ha kell,akkor segítünk egymásnak.
2011. nov. 21. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:

nekem sokféle szomszédom van, lévén, h társasházban lakunk.

többségük normális, köszön, nem csinál bulit, nem zaklat baromságokkal.

vannak olyanok is köztük, akikkel kifejezetten jó a viszony, szoktunk beszélgetni pár szót, az egyik csajjal néha összeülünk sörözni, az idős házaspár kölcsönadta a vérnyomásmérőjét, amikor rosszul voltam, adtak gyógyszert is :)

az albérlők azok, akik nincsenek olyan tekintettel a többiekre, hiszen ha valami miatt kiutálják őket, vagy nagyobb konfliktus van, akkor úgyis tudnak menni.

én igyekszem jó viszonyban lenni a lakókkal, hiszen nagyon jó a környék, a lakásomat is szeretem, minél tovább szeretnék itt maradni.

2011. nov. 21. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem jó szomszédam vannak hál istennek, pedig fiatalok is idősek is vegyesen itt még soha nem volt feljelentés senki részéről ha gond van megbeszéljük normálisan.Ja és itt mindenki beszél mindenkivel a köszönés meg természetes.
2011. nov. 21. 14:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Jó nektek. Itt jellemzően inkább idősek, vagy középkorúak vannak. Velem egykorú fiatalabbak nincsenek is igazán.

Persze egy-két ember itt is akad az utcában, aki normális és még azt is mondhatom, hogy jóban vagyunk velük, de sajnos nem ez a jellemző.

2011. nov. 21. 15:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!