Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » 8 hónapja vagyok egybe a...

8 hónapja vagyok egybe a barátommal, nagyon szeretnek a szülei, minden héten ott vagyok náluk . Az anyukája megkért h tegezzem . Lányok ti mit csinálnátok? Nekem ez valahogy nem megy

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

22:05

szintén:) Pedig azok még idősebbek is:D

2012. jan. 6. 22:11
 12/15 anonim ***** válasza:
* ŐK bocsánat:D
2012. jan. 6. 22:12
 13/15 A kérdező kommentje:
az szülei testvéreit énis tegezem , de ők fiatalabbak is :) amugy fiuk is irhatnak , első irhatod a tanácsot :)
2012. jan. 6. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok lány és párom sincs de volt már hogy nálam jóval idősebbek mondták hogy tegezzem őket.

Tegeztem és kész. Ha őket nem zavarja akkor engem se.

2012. jan. 7. 10:46
 15/15 Boomerang válasza:
Szia! Én ugyan férfi vagyok! Szerintem ha ő ajánlotta fel szinte kötelező a tegezése. Megsértenéd ha nem tennéd. Tudom nehéz megszokni. De ha szereted, és tiszteled törekedj rá hogy tegezd.Én 54 éves vagyok, nekem sem esne jól ha magáznának ha felajánlottam a tegezést.Ő ezzel azt ajánlotta fel, hogy közelebb engedett magához.Ha magázod azzal elutasítod a közeledését. Kívánok nektek sok boldogságot, és boldog új évet! üdv: Boomerang
2012. jan. 7. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!