8 hónapja vagyok egybe a barátommal, nagyon szeretnek a szülei, minden héten ott vagyok náluk . Az anyukája megkért h tegezzem . Lányok ti mit csinálnátok? Nekem ez valahogy nem megy
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 21:45
11/15 anonim válasza:
22:05
szintén:) Pedig azok még idősebbek is:D
13/15 A kérdező kommentje:
az szülei testvéreit énis tegezem , de ők fiatalabbak is :) amugy fiuk is irhatnak , első irhatod a tanácsot :)
2012. jan. 6. 22:54
14/15 anonim válasza:
Bár nem vagyok lány és párom sincs de volt már hogy nálam jóval idősebbek mondták hogy tegezzem őket.
Tegeztem és kész. Ha őket nem zavarja akkor engem se.
15/15 Boomerang válasza:
Szia! Én ugyan férfi vagyok! Szerintem ha ő ajánlotta fel szinte kötelező a tegezése. Megsértenéd ha nem tennéd. Tudom nehéz megszokni. De ha szereted, és tiszteled törekedj rá hogy tegezd.Én 54 éves vagyok, nekem sem esne jól ha magáznának ha felajánlottam a tegezést.Ő ezzel azt ajánlotta fel, hogy közelebb engedett magához.Ha magázod azzal elutasítod a közeledését. Kívánok nektek sok boldogságot, és boldog új évet! üdv: Boomerang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!