8 hónapja vagyok egybe a barátommal, nagyon szeretnek a szülei, minden héten ott vagyok náluk . Az anyukája megkért h tegezzem . Lányok ti mit csinálnátok? Nekem ez valahogy nem megy
Nem illik visszautasítani. Én 4,5 év után se tegezem és nem is fogom soha, teljesen más emberek:)
Pedig anyós-após testvéreit tegezem...
Én is tegezem kezdetektől. Apukáját is. Barátom is az anyukámat és apukámat is.
Az lenne már a furcsa ha magázni kéne:/
ma 21:55
pont így vagyok mint te, anyósékat nem tegezem , de apósék testvérét és annak feleségét igen
kicsit rossz, hogy nem kértek ég meg arra, hogy tegezzem őket, de hát ha ők így látják jónak akkor mindegy
Meg lehet szokni a tegezést :) először elrontod, belepirulsz, és ennyi :)
Párom csak akkor tegezhette le édesanyámat miután elvett feleségül, de én mai napig nem tudom megszokni, hogy tegezi Édesanyámat, pedig én a férjem szüleit kezdetektől tegezem :)
Szóval vannak fura dolgok, de ahogy neked jól esik.
Ha nagyon nem megy, mondhatod neki, hogy nem akarod megsérteni, de te tiszteletből meg megszokásból magázod, és nem bírsz áttérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!