Miért illik előre engedni a lányokat az ajtónál, amikor már rég nem érdemelnek tiszteletet, mivel nem tartják a régi erkölcsöt? Pl. Pofátlanul ribanckodnak, nyomulnak a pénzes, jóképű faszikra stb.
Tévedsz kedves kérdező. Ipari alpinista vagyok, külföldön dolgozom. :)
A trollkodáshoz inkább te közelítesz ezzel a hülye kérdéssel. :)
én nagyon sajnálom, hogy nincs pénzed, ronda vagy és bunkó, és nem állnak veled szóba a nők, de ezért nem ők a hibásak. :)
Na ez volt a trollkodás kisfiam. :)
Szifilisz, akkor jól értesz az alpinákhoz.
Tudom, hogy erőltetett, de muszáj volt. :D
amúgy a nőket sem kell/szabad minden szituációban előre engedni
ha kifelé mentek pl. jobb ha te nyitod az ajtót, szóval elől mész; amúgy a lépcsőn is a férfinak kell elől mennie, ha ajtóval "végződik", akkor még jó is, de pl. ha egy új bárba, étterembe stb. mentek, akkor is a férfi megy be elsőnek az etikett szerint
és hogy a kérdés lényegi részére is válaszoljak, a NŐKET kell előreengedni, a pofátlan ribancokat nem
Én arra lennék kíváncsi, hogyha ilyen sokat panaszkodnak a férfiak világszerte a nőkre, akkor v.mi kőgazdag médiamogul miért nem indít olyan kampányt, pl. hogy "Légy természetes! Hagyd a r*banckodást!"
Akkor meg az lenne a bajod, hogy "Ó, de halvérűek ezek a mai csajok!"
Nem kell bedőlni a szép ciciknek és butuska affektálásnak, az AGYADAT kell használni gondolkodásra, és probléma megoldva. ENNYI!
ma 19:13
az emberi hiúságban van a legtöbb pénz, mert az "kompatibilis" az összes többi érzelemmel
amúgy lényegében igazat adok
Annyira unalmas már ez a halom szenvedés a "férfiaktól" itt a GYK-n, szánalmasak vagytok és ezzel csak még jobban leírjátok magatokat!
Komolyan mondom, mintha még soha nem mozdult volna ki az illető az utcára, nem csak ri*bancokból vagy kövér/ronda nőkből áll a világ.
De hajrá, legalább nem szaporodik a fajtátok és igazi férfit kapnak a nők (akinek kell), akik nem csak sírni tudnak és másban szálkát keresni, holott magában ott az a bizonyos gerenda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!