Miért illik előre engedni a lányokat az ajtónál, amikor már rég nem érdemelnek tiszteletet, mivel nem tartják a régi erkölcsöt? Pl. Pofátlanul ribanckodnak, nyomulnak a pénzes, jóképű faszikra stb.
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 18:12
11/36 anonim válasza:
12/36 anonim válasza:
ó, pedig a pasik meg mind olyan tökéletes egyedek!:)
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
14/36 anonim válasza:
ehehehe, még jó, h mindig is a baloldalit választottam :D
15/36 anonim válasza:
Én negyven fölött vagyok már. a mai napig úgy tudok egy hölgyet, vagy akár egy "kis ribancot" hellyel kínálni és előre engedni, hogy valóban hölgynek érzi magát.
Nem hinném, hogy ez csak a nők minőségével magyarázható, mert igenis fel lehet őket "emelni".
Ha csupa bunkóval, vagy félszeg, döntésképtelen fiúcskával találkoznak, akkor mit várunk tőlük?
Uraim, önökön is műlik! :D
16/36 anonim válasza:
18:27 - miért nincs soksok ilyen gondolkodású ffi??? :P
17/36 anonim válasza:
Szifilisz, ja. Bár akkor megint jön az a probléma, hogy ugye nekünk, férfiaknak kell előbb lépnünk, és akkor a nő a "követő". Ami természetes, csak az emancipáció idejében elég furcsán jön ki. :D
18/36 A kérdező kommentje:
45 évesen egy tinioldalon trollkodsz? apukám.. hogy te mekkora egy úr vagy :D Gondolom befolyásos, elfoglalt, vezető xd
2011. dec. 30. 18:29
19/36 anonim válasza:
Kérdező, ez nem trollkodás volt, ráadásul este fél hét van. Munkaidőnek már rég vége.
20/36 anonim válasza:
Ja, és ha meg okos dolgokat hallasz egy idősebbtől, egyből beugatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!