Ti is felfigyeltetek már ilyen válaszadásra? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Sokszor láttam, hogy valaki feltesz egy kérdést, amire érkeznek többféle válaszok, támogató és elutasító válaszok egyaránt, de alapvetően mindenkinek konkrét véleménye van, majd jön egy ember, aki totál másképp közelíti meg a kérdést, és alapvetően nagyon okosan teszi (okos = nem biztos, hogy osztom a véleményét, de látszik, hogy gondolkodott, mielőtt írt), és utána mindenki elkezdi ízt írni, amit ő írt. tehát hirtelen véleményt váltanak az emberek. (Persze biztos van, aki csak ez után tévedt ide, de hirtelen utána mindenki azt mondja, amit ő.) A valóságban is van ilyen jelenség szerintem. Ti is észrevettétek ezt, vagy csak én gondolom? Mit gondoltok erről?2011. dec. 11. 20:54
11/16 anonim válasza:
Ti honnan tudjátok, hogy mikor kit pontoznak fel vagy le??? Én mindig csak azt látom, hogy mondjuk pár hetente 1%-ot változik a százalékom. Valamit nem tudok...?
12/16 anonim válasza:
Alul ott szokott lenni,hogy ez a válasz pl. 65 %-osan hasznos (valami ilyesmi). Ha neked ezt nem mutatja,akkor azt nem tudom miért lehet. Talán a beállításnál? Olyat is láttam már,hogy vannak,akiknél a válasz% sem látszik. Azt én sem tudom hogy lehet. Én most felpontoztalak,hátha látod :)
13/16 anonim válasza:
Előző: 82 vagyok, mint mindig, olyan meg most nem szerepel, hogy hány %-ban hasznosnak TŰNIK a válasz... Amúgy azt hittem, az kulcsszavak alapján, a masinának tűnik annak...
14/16 A kérdező kommentje:
utolsó, én látom, hogy felpontoztak, és 100%-ban hasznos ez a válasz.
Egyébként örülök, hogy ennyien írtak volna, azt hittem, nem fogtok, vagy hogy nem fog tetszeni a kiírásom, és bele fogtok kötni. nem tudom, miért. Szívesen veszem, ha még leírjátok. Amúgy ma 8:00, igazad van, az rossz, ha Téged még le, másokat ugyanazzal már fölfelé pontoznak.
2011. dec. 12. 16:55
15/16 anonim válasza:
OK... akkor kezdem érteni a %-ok működését... :)
Köszi a magyarázatokat!
16/16 A kérdező kommentje:
Nincs mit.
2011. dec. 12. 23:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!