Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Sok osztálytársamnak volt már...

Sok osztálytársamnak volt már fiúja, de én ezt még korainak tartom. Szerintetek ez ciki? L/11

Figyelt kérdés

2011. nov. 22. 22:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Arra gondolt, hogy ne káromkodjak. Igaza van, elnézést. De kérlek, te is tartsd szem előtt, kérdező, hogy ilyen fiatalon még CSAK FEL SE MERÜLJÖN BENNED, hogy ez ciki lenne. Én nem azt mondom, hogy ne közeledjetek egymás felé, mert az tök rendben van, és nem lehet elég korán kezdeni, és teljesen oké, hogy kicsit ízlelgetitek a "járást", meg kipróbáljátok a csókolózást meg ilyenek. Legalább majd később, amikor már igaziból fogtok járni valakivel, akkor már tudtok pár alapdolgot (...és nem jársz úgy, mint én...). Én azon vagyok kiakadva, hogy, ahogy látom, ebből már 11 évesen is hiúsági kérdést csinálnak a gyerekek, mert cikizik azt, akinek nincs. Nem kell ezekre hallgatni, kövesd csak a saját utadat.
2011. nov. 30. 22:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem cikiznek, csak amikor a barátnőim a fiujuk ölében ücsörögnek, az nekem egy picit fura, hogy a 27 gyerekből 10 olyan van, aki még nem "járt" senkivel soha. Én is a káromkodásra gondoltam, hogy értem a lényegét ;)
2011. dec. 2. 20:45
 13/15 anonim ***** válasza:
A fiújuk ölében ücsörögnek, mi? Te jó ég... Nem sokáig fognak már csak ücsörögni...
2011. dec. 2. 22:54
 14/15 mustafa33 ***** válasza:

Változnak az idők, de "már a régi rómaiak is" a "mai fiatalokat" szidták.

Annó még a dinoszauruszok idejében (gyerekkoromban) csak doktorosdit játszottunk 7 évesen a szomszéd lányal, anyám elkapott és két nyakleves volt a terápia. Persze hogy nem használt, csak arra, hogy jobban elbújtunk. Azután úgy hatodik osztályos korbtól el el kaptuk a lányokat egy kis "smacira" a kályha mögött. Attól függött milyen fejlett volt a csaj. Nyolcadikban már verekedtünk is értük. Szerintem ez volt a normális. De az biztosan nem normális, amit itt írt valaki egy másik kérdésre, hogy ő (L) 21 évesen még azt hitte, hogy a gyerek csókolózástól születik és nem értette hogy lett terhes.

2011. dec. 12. 02:05
 15/15 anonim ***** válasza:

11 évesen még ne gondolkozz ilyeneken. Egyszer majd úgyis "jön" a dolog. Majd rájössz, mikor nő fel a tested-lelked a feladathoz. Valamikor 14 és 17 éves korod között érzed majd, hogy kell valaki melléd :)

21F

2011. dec. 29. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!