Most én vagyok a ciki, mert nem vagyok b. zi?
Eléggé felborult a mai társadalom. Szerintem. Ma, hangsúlyozom, egyetemen, egy "radiátor" megszólta a hangomat, mondván túl mély és nem lehet érteni, amit mondok. Magyarán dörmögök.
Tette ezt lányhangon, utána pedig felvett egy piros, szívkeretes szemüveget, illegette magát, a többiek meg elismerően bólogattak neki.
Ilyen szemüveget: [link]
Komolyan, nem tudom, milyen világban élünk, de én akkor is Nirvanát fogok hallgatni, és azért se fogok Hello Kittys táskákat hordani, Justin Bieberre nyáladzani, vagy úgy viselkedni, mint egy csaj.
Miért futtatjuk a melegeket? (A nyakunkra fognak nőni...) Groteszk rémálom.
figyelj a csajoknak csak egy nagyonnagyonnagyonkicsi rétege bírja az ilyen pasikat azok ált. akik elég intelligenciahiányosak, stb..
én pl imádom a férfias rocker pasikat.
Az a szemüveg... mint egy rossz vígjátékban. Ha nem nézek oda, amikor beszél, nem tudom eldönteni, hogy fiú vagy lány dumál.
Először akkor mosolyogtam jót, amikor azt taglalta, hogy ő majd amikor megnősül és két gyereke lesz... ajaj, mondom, akkor a női táskát gyorsan tedd le. (Meg a manikűröst is mondd le.) lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!