Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Férfiaknál illő az egyik...

Férfiaknál illő az egyik lábat a másikra hajtani?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 13:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
Hát nem túlzottan férfias jelenség, nem illik.
2011. nov. 6. 13:53
 2/16 anonim ***** válasza:
34%
Nem,engem nagyon zavar.
2011. nov. 6. 13:55
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Én kifejezetten szeretem, az hogy illik nem illik senki sem nézi és főleg nem fognak érte megszólni egy férfit sem, ha neki úgy jó és kényelmes miért ne? semmi kára nem lesz belőle vagy igen? ill lehet ez függ a helyzettől helytől is, pl. ha orvosi rendelőben vagyok gyógyszert íratni és sokat kell várni akkor kimegyek mászkálni elszívok egy cigit majd leülök és a lábam úgy rakom ahogy nekem az a legkényelmesebb.
2011. nov. 6. 14:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tartozik az illik-nem illik kategóriába. Ha senkit sem akadályoz fizikailag, kinek mi köze hozzá. Persze elképzelhetők speciális helyzetek, amikor kissé hanyag tartásnak tűnik, akkor ne.
2011. nov. 6. 16:51
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy látom a tapasztalataimból kiindulva, hogy 2-2 személyiség is van azoknál, akik keresztbe tett lábbal ülnek.

Az egyik típusú "férfiaknál" elsősorban a gyengeség jele, bizonytalan önmagában, könnyen megbántható és befolyásolható, labilis személyiség, de akár jó családapa és férj is lehet a női szemekben. Sokan köztük női jellemet is mutatnak. Minden homokos férfi keresztbe teszi a lábát.

Aztán van egy másik típusa is, akinek elsősorban amazon tulajdonságai vannak. Ezek az üzleti életben kegyetlen, mindent és mindenkit semmibe néző, gátlástalan férgek, de a magánéletben is unalmas, nincs humora és még arrogáns is és úgy a szenedbe hazudik, hogy csak úgy füstöl, de közben a szeme sem rebben. Csapnivaló családapa és férj, de tipikus "szőke" nőnek ideális választás lehet.

A nőknél pedig szerintem ezt jelenti:

A szép nő estében a magabiztosságot sugall és mivel elsősorban a férfiaknak szól az üzenet, többnyire imádja az intrikákat és a velejáró kihívást. Tüzes, hamar kitör, intoleráns nőtársaival szemben, ha férfiak társaságában több nő is van, fő célja a figyelem felhívása önmagára, amelyhez még egyéb apró rafinériákat is bevet. Általában szőkén gondolkodik és nekik jól áll a keresztbe tett láb, sőt a férfi szemében akár szexi és kihívó is lehet. Csapnivaló háziasszonyok.

A csúnyább nőnél az amazon jelleg biztos. Férfias kinézet, vagy viselkedés, a mindenáron való megfelelés és bizonyítási kényszer, törtető és kegyetlen. Az ilyenekből lesznek az általában szingli vezetők. Tipikus emancipált, intoleráns fajta, főleg nőtársaival szemben, de a férfiakat is imádja irányítani. Család esetén, ha már besikerült, elhanyagol mindent és mindenkit, de önmagára nagyon ad és pedáns.

A leggyakrabban előforduló jellemek, az általam felsorolt tulajdonságok közül elsősorban az elsőnek vett típusok közül kerülnek ki.

Ami biztos, hogy aki keresztbe tett lábbal ül a másik előtt, egy az illetlenség, kettő abban hosszútávon nem lehet megbízni, legyen az nő, vagy férfi.

2011. nov. 8. 12:41
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

jajj utolsó te nagyon okos vagy:D engem egyáltalán nem zavar ha egy férfi így ül és nem tartom illetlenségnek.

amúgy meg nem hiszem h ez illetlenség lenne vagy meleg dolog...

pl. vannak orvos ismerőseim akik ált. így ülnek (kerti partin pl.)

vagy a mentalista c. sorozatban is mindig így ül a mentalista fickó

2011. nov. 8. 16:40
 7/16 anonim válasza:
68%

Na a mentalista fickó ám marha jó példa férfiasságból, gratula! :D

Amúgy ez valóban nem illik-nem illik téma, szerintem egyszerűen csak hülyén jön ki az a lábtartás és kész. Minden ilyen mozdulatnak testbeszédes jelentése van, az én csajom konkrétan hány attól, ha poénra így teszem a lábam az asztalnál vagy bárhol. :D Amúgy szerintem nem is kifejezetten kényelmes, mert összenyomom a ..... vagy helyezgetni kéne (pedig nem olyan hatalmas), ami megint nem szerencsés társaságban.

Ha én meglátok egy másik srácot így, kiröhögöm magamban és már le is írtam magamban egy metroszexuális, gyenge valakinek és pont.

Ellenben egy nagyon jó barátom így teszi a lábát és még mellé a könyökét is olyan hülyén támasztja a térdére kifordított csuklóval és cigivel az ujjai közt, mégis zabálják a csajok. Bár ő tipikus diplomás értelmiségi és egy mostani szabvány cementeszsákot (25kg.) nem adnék a kezébe mert kórházba kerülne (mármint a srác) és én lennék a hibás.

Egyszóval: TÖKÖSEBB és vagányabb szerintem és csaj ismerőseim szerint is, ha "szellősen", szélesebben (vagy hogy mondjam) teszed keresztbe a lábad. Az egyik lány szerint ezzel jelzed, hogy szó szerint tökös gyerek vagy és nem fér el a cucc a lábad közt :D Azt is hozzátette, hogy azért arra vigyázni kell, hogy a talpaddal ne érj a melletted lévőhöz, az taplóság, ő így járt egy randi alkalmával moziban. A srác szétlökdöste a koszos talpával.

2011. nov. 9. 08:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval - és én is hányok tőle, vagy pofán röhögöm az illetőt, aki pasi létére így ül :D
2011. nov. 10. 21:10
 9/16 Rikoh válasza:
Felejtsd el.... :D Az ilyen homáros... :D Azt mondják akik keresztbe rakják a lábukat azoknak kicsi tökük... ha te is ezt csinálod akkor magadnak sem kell bizonyítani hogy kicsi.. :D
2011. nov. 11. 11:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem csupán önbizalomhiány, a biztonság keresése, zárkózottság van ez mögött, sérülékeny, nehezen megnyíló személyiség. Nem illem kérdése. Bár az kétségtelen, hogy nem férfias jelenség. ( Vagy lehet, hogy csak védi a micsodáját :) )
2011. nov. 13. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!